İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Barça Fitness Club

Beylikdüzü'nde açılan 2. Şubemize, Satış alanında kariyer hedefi olan İkna kabiliyeti yüksek, güleryüzlü, sabırlı İnsan ilişkilerinde başarılı Telefonla iletişim yeteneğine sahip Diksiyonu düzgün, dış görünümüne özen gösteren ve sporu seven Esnek çalışma saatlerin..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Kale Yapı Gayrimenkul Ltd. Şti.

- Türkiye’nin en hızlı gelişen sektöründe çalışmak istiyor, - Satış benim işim diyorsanız * İnsan ilişkilerinde başarılı, *Ekip çalışmasına inanan, *Özgüveni yüksek, girişimci ruha sahip, *İş ahlakına önem veren, *Sistemli çalışan, hedefleri olan ..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Akteknik Alüminyum

FİRMAMIZ KEPENK,PANJUR SİSTEMLERİ VE KAPI SİSTEMLERİ ÜZERİNE FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR. FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE SATIŞ TEMSİLCİSİ ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Tümü KOÇTAŞ

Koçtaş Koç Holding ile ev geliştirme perakendeciliği konusunda Avrupa'nın lider kuruluşu olan Kingfisher/B&Q ortaklığıdır. Dünya standartlarında perakendecilik uygulamalarıyla hızlı büyümeyi hedefleyen Koçtaş, İSTANBUL MAĞAZALARI'nda, yer döşemeleri, seramik, ev gereçleri-mobilya, aydınlatma-elektri..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Doğuş Plastik

GENEL NİTELİKLER Isıtma-Soğutma ve Elektrik malzemeleri üreten ve ihracat yapan ,firmamızın organizasyonu kapsamında yurtiçi- yurtdışı Satış bölümünde çalışacak, * Üniversite mezunu * Yurtiçi seyahat engeli olmayan, * Ms Office uygulamalarına hakim * Dinam..

Dayanıklı tüketim ürünleri pazar lideri firmamız için (30 NİSAN-8 MAYIS) aralığında 8 gün olarak düzenlenecek etkinlik dahilinde ULUSAL YADA YEREL TEKNOLOJİ ZİNCİR MAĞAZALARDA (TEKNOSA,MEDİAMARKT ,MİGROS VB.) part tıme olarak çalışacak,satış tecrübesi mevcut , ikili ilişkileri kuvvetli,tercihen bey..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Esteasia

esteasia medical estetik polikliniğimize deneyimli ve medical estetik bilgisi iyi olan satış deneyimi iyi olan maaş + primle çalışacak satış temsilcisi alınacaktır adres cumhuriyet mah beylikdüzü..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Pietra International Marble

Mermer granit dekorasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamızda görevlendirilmek üzere ofis içerisinde ve sahada firmamızı temsil edecek bayan satış aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Tümü KOÇTAŞ

Koçtaş Koç Holding ile ev geliştirme perakendeciliği konusunda Avrupa'nın lider kuruluşu olan Kingfisher/B&Q ortaklığıdır. Koçtaş İSTANBUL MAĞAZALARI için yer döşemeleri, seramik, ev gereçleri-mobilya, aydınlatma-elektrik, banyo-vitrifiye, ısıtma-tesisat, hırdavat, el aletleri, nalburiye, boya-dekor..