İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Şişli Leb Gıda

Cevahir Avm'de bulunan LEB satış standımızda çalışacak yarı zamanlı (haftanın 4 günü/16.30 - 22.00 saatleri arası ) is arkadaşları arıyoruz. İlgilenen kisiler ile hemen mülakat yapılıcaktır. LEB Gida olarak kuruyemis-leblebi urunlerimizin satisinı gerçekleştirdiğimiz Cevahir AVM iceris..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Büyükşehir Osgb

Aranan Nitelikler; -- Diksiyonu düzgün, prezantabl, ikna kabiliyeti yüksek, -- İnsan ilişkilerinde başarılı, temsil yeteneğine sahip, -- Ehliyete sahip,aktif olarak araba kullanabilen, -- Takım çalışmasına uygun , -- 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği kanununa h..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Muscle Up Sport

Muscle Up Sport bünyesinde bulunan Bağdat Caddesi ve 4. Levent mağazalarında tam zamanlı çalışmak üzere aşağıdaki özelliklere uyum sağlayabilecek ekip arkadaşları arıyoruz!.. *En az Lise Mezunu *Mağazacılık alanında en az 1 yıl deneyimli ve kariyerine bu sektörde profesyonel olara..

İstanbul Avrupa / Eyüp Evdema

Ev Dekorasyon malzemeleri satışında, Sektörün lideri EVDEMA’nın,İstanbul’da bulunan AVM ve Cadde mağazalarında görevlendirmek üzere; perakende sektöründe kariyer ve maddi kazanım hedefleyen Satış Danışmanları arıyoruz. Bay/Bayan aşağıdaki özelliklere uyan herkesi EVDEMA ailesine bekliyoruz...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Karaman Gyo

GENEL NİTELİKLER KARAMAN GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI (BEYLİKDÜZÜ) - Girişimci ruha sahip, temsil yeteneğinize ve ikna kabiliyetinize güveniyorsanız, - Gayrimenkul sektöründe maaş gözetmeksizin yüksek kazanç ve kariyer hedefiniz varsa, - Mal..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Ordavar Sanal Ticaret

FİRMAMIZDA ÖN MUHASEBE VE YOĞUN TELEFON TRAFİĞİNİ YÖNETEBİLECEK SEKRETER ARAMAKTAYIZ.(GÜNLÜK TEMİZLİK İŞLERİNDE SORUMLU OLACAKTIR) İŞYERİNDE TOPLAM 4 KİŞİ ÇALIŞMAKTADIR. -ücret : asgari ücret+prim+ ssk+yemek -çalışma saatleri : -hafta içi : sabah:10.30 akşam:18.00 - hafta ..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Procozum Bilgisayar Elekt. Ltd.

Yazıcı Tonerlerinin Satışını yapacak personel aramaktayız. Satışlarımız sahada olacaktır. Araç Temin edilecektir. Enaz 2 yıl satış tecrübesi olması tercihimizdir. Maaş+sgk+yol+yemek vardır...

İstanbul Avrupa / Fatih Ece Düğün Davet Salonu

Fatih ve Bahçelievler'de bulunan düğün salonlarımzda , müşterilere düğün satışı yapabilecek ve satış sonrası organizasyonları düzenleyebilecek deneyimli personel(müdür) aramaktayız. Maaş + Yüksek Prim imkanı Fatih ve Bahçelievler'de iki salonumuz bulunmaktadır. ..

Sektörde öncü dayanıklı tüketim ve ev aletleri firmamız için 6 ay sürecek olan projemizde belirlenen rutlar dahilinde mağaza zincirlerinde haftada iki nokta olmak kaydı ile sabit personel olarak ürün tanıtımı yapacak,ikili ilişkileri kuvvetli, çözüm odaklı çalışabilen,dış görünümüne özen gösteren s..

İstanbul Avrupa / Tümü Badehu Bilişim

Web Site - Web Tasarım sektöründe faaliyet gösteren firmamıza sahada görevlendirmek üzere uzun vadeli "Satış Temsilcisi" alınacaktır. - 20-40 yaş arası - Pazarlama hakkında eğitim almış, kendisini geliştirmiş, teknik bilgiye - yaklaşımlara hakim - Disiplinli - Online ..