İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Esenler Eylül Bijüteri Sanayi Ticaret Ltd. Şti

ESENLER DAVUTPAŞA CADDESİNDE BULUNAN BİJUTERİ MAĞAZAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE BAY VE BAYAN SATIŞ DANIŞMANLARI ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Kale Yapı Gayrimenkul Ltd. Şti.

- Türkiye’nin en hızlı gelişen sektöründe çalışmak istiyor, - Satış benim işim diyorsanız * İnsan ilişkilerinde başarılı, *Müşteri Temsilciliği alanında tecrübeye sahip *Ekip çalışmasına inanan, *Özgüveni yüksek, girişimci ruha sahip, *İş ahlakına önem v..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Kırıklar İnşaat

İngilizce ve Arapça bilen bay - bayan personel aranmaktadır.....

İstanbul Avrupa / Tümü KOÇTAŞ

Koçtaş Koç Holding ile ev geliştirme perakendeciliği konusunda Avrupa'nın lider kuruluşu olan Kingfisher/B&Q ortaklığıdır. Dünya standartlarında perakendecilik uygulamalarıyla hızlı büyümeyi hedefleyen Koçtaş, İstanbul Mağazaları için İşkur İşbaşı Eğitim Programı kapsamında "MÜŞTERİ DANIŞMANLARI" ar..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Keskinler Züccaciye

KESKİNLER ZÜCCACİYE ELEKTRİKLİ EV GEREÇLERİ VE TEKSTİL SAN. TİC. LTD ŞTİ. FİRMAMIZDA SATIŞ DANIŞMANI OLARAK GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE 18-30 YAŞ ARASI, BİZLERLE UZUN SOLUKLU MESAİ YAPACAK BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA İHTİYAÇ VARDIR. İLGİLERİNİZE: KESKİNLER ZÜCCACİYE SAN TİC LTD ŞTİ..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Es My World

SEKTÖRÜNDE ÖNCÜ KURUMSAL FİRMALARDAN biri olan ve Güzellik sektöründe hizmet vermekte olan firmamızda görevlendirmek üzere; DİKSİYONU DÜZGÜN BAKIMLI DIŞ GÖRÜNÜŞÜNE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNE ÖNEM VEREN BAYAN EKİP ÇALIŞMASI İÇİNDE OLAN DÜZENLİ VE DİSİPLİNLİ HALKLA İLİŞKİLER ELEMANI ARIYORUZ. ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Meridyen Osgb

İŞ TANIMI --Meridyen OSGB İş Sağlığı ve İş Güvenliği alanında faaliyet gösteren firmamızın yapmış olduğu hizmetlerle ilgili olarak tanıtım, pazarlama ve satış konusunda çalışabilecek, --Müşteri ve çözüm odaklı çalışabilen, --Office programlarına hakim, Raporlama yapabilec..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Evgör Mobilya

“Mobilya sektöründe uluslararası değere sahip, yenilikçi ve global bir dünya markası olma” vizyonu ile 2004 yılında kurulan EVGÖR, yaptığı yatırımlar ve uyguladığı başarılı stratejiler ile alanında sayılı firmalardan biri haline gelmiştir. Ürünleriyle, bugüne kadar yaklaşık 50 bin ailenin evine gire..

İstanbul Avrupa / Bakırköy KOÇTAŞ

Genel nitelikler: •En az lise mezunu •Tercihen satış, kasa ya da mal kabul alanında en az 1 yıl deneyimli •MS Office uygulamalarına hakim •Müşteri memnuniyetini ön planda tutan •Vardiyalı ve haftasonu çalışmaya sıcak bakan İş tanımı: Koç..

İstanbul Avrupa / Tümü TAKTX

SEKTÖRÜNDE LİDER OLAN BİR TEKNOLOJİ MARKAMIZ İÇİN, TURKCELL ZİNCİR TEKNOLOJİ MAĞAZALARINDA ÇALIŞMAK ÜZERE SATIŞ DANIŞMANI-PROMOTÖR ARAMAKTAYIZ. SATIŞ KONUSUNDA KENDİNE GÜVENEN TAKIM ÇALIŞMASINI UYGUN. 11:00-20:00 ÇALIŞMA SAATLERİYLE ÇALIŞABİLECEK TAM ZAMANLI ADAYLARIN; MAĞAZACILIK KONU..