İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Avcılar Arterm Isı Sistemleri

AVCILAR E-5 ÜZERİNDE ,ISI SEKTÖRÜNDE İŞTİGAL EDEN FİRMAMIZDA ÖN MUHASEBE VE SATIŞTA GÖREV YAPACAK ,TERCİHAN TECRÜBELİ ,LOGO GO ,LKS PROGRAMLARINA HAKİM ,OFFİCE PROGRAMLARINI KULLANABİLEN ANALİTİK ÇALIŞMA ARKADAŞI ARIYORUZ..

İstanbul Avrupa / Tümü Gratis

GENEL NİTELİKLER •Lise mezunu, •Kariyerine parekende alanında yön vermek isteyen, •Kişisel bakım ürünlerine ilgi duyan ve kişisel bakımına özen gösteren, •Sosyal ilişkilerinde başarılı, •Akıcı bir diksiyona sahip, iletişim becerileri gelişmiş ve ikna kabiliyeti yüksek..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Özel Bilge Çınar Etüt Eğitim Merkezi

Büyükçekmece MİMAROBA'daki etüt merkezimizde görevlendirilmek üzere diksiyonu düzgün, prezentabl , insan ilişkileri güçlü , güler yüzlü , problem çözme odaklı, takım çalışmasına yatkın , ofis işlerinde ve kurumsal işleyişte evrak kayıtlarında destek olacak çalışma arkadaşları aranmaktadır...

İŞ-KUR bünyesinde kadromuza dahil edilmek üzere; Dayanıklı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren müşterimizin, hizmet verdiği satış noktalarında görevlendirilmek üzere '’Satış Sorumlusu” takım arkadaşı aramaktayız. Deneyim: • Tercihen Dayanıklı tüketim malları ..

İstanbul Avrupa / Tümü Gratis

GENEL NİTELİKLER •Lise mezunu, •Kariyerine parekende alanında yön vermek isteyen, •Kişisel bakım ürünlerine ilgi duyan ve kişisel bakımına özen gösteren, •Sosyal ilişkilerinde başarılı, •Akıcı bir diksiyona sahip, iletişim becerileri gelişmiş ve ikna kabiliyeti yüksek..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Bond Grup

GENEL NİTELİKLER Minimum lise veya dengi okullardan mezun Bireysel performansa inanan, hedef ve sonuç odaklı İkna ve iletişim becerileri yüksek, satış konusunda kariyer hedefi olan Çalışmalarını düzenli olarak raporlayabilen Takım çalışmasına yatkın, enerjisi yük..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Donanım Grup

BAKIRKÖYDEKİ, MATBAA - BASKI TABELA - AÇIK HAVA REKLAMCILIĞI DİJİTAL BASKI PROMOSYON WEB TASARIM - İNTERNET HİZMETLERİ GRAFİK TRASARIM FOTOĞRAF & VİDEO ÇEKİM DEKORASYON ALANLARINDA HİZMET VEREN FİRMAMIZ REFİK REKLAM İÇİN; PAR..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Çağrı Eğitim Kurumları

Okulumuzda kurum içi ve kurum dışı tanıtımlarda görevlendirilmek üzere, insan ilişkileri kuvvetli, satış & pazarlama konusunda deneyimli, diksiyonu düzgün, prezantabl, ikna kabiliyeti yüksek satış danışmanları alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Yeditepe İnşaat Ve Gayrimenkul

Aktif olarak inşaat da yaptığımız firmamıza 2 adet satış danışmanı aramaktayız. Plan ve programlar çerçevesinde kararlaştırılan bölgelerde portföy çalışması yapacak personel aramaktayız. Çalışma saatlerimiz; 09:00 - 19:30 Özel durumlar dışında hafta içi herhangi 1 (bir) gü..

İstanbul Avrupa / Şişli Aronya Ajans

- Reklam ajansı ve web sitesi satış tecrübesi olan - Ajansa yeni müşteriler kazandıracak, - Satış tekniklerine hakim, - Dış görünüşüne özen gösteren ve önem veren, - İletişim ve sunum becerilerini en etkin şekliyle kullanabilen, - Özgüveni ve ikna kabiliyeti üst düzeyd..