İstanbul Avrupa Şef / Amir İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Şef / Amir

GENEL NİTELİKLER : Avrupa ve Türkiye'nin tanınmış en büyük markalarına (Primark.popken,javier simorro, miss etam,e5,unkomoller----- Lcw Waikiki, Defacto, Mavi jeans,penti,Koton) ÖRME hazır giyim imalatı yapan firmamıza anadoluda ve istanbulda üretim yaptırabilecek atölye pörtföyü olan, ..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Derka Restaurant Mado Şubeleri

Şubelerimiz için Müdür ve Müdür Yardımcısı arıyoruz.. *Dinamik,güler yüzlü,disiplinli,takım kurabilme ,yönetme bilgi ve becerisine sahip, *Satış kabiliyeti olan, *Günlük ve haftalık sipariş trafiğini yönetebilecek, *Personel işlemlerinin takibini yapabilecek, *Asgari Li..

İstanbul Avrupa / Avcılar Hayrola Consept

Yeni açılacak restaurantımıza; turizm sektöründe çekirdekten yetişme, tecrübeli, kurumsal firmalarda çalışmış, kurumsallığı ve disiplini bilen şef alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Güngören Enfes Dantel

Tercihen Üniversite Mezunu, 30-40 yaş aralığında Askerlik görevini tamamlamış, İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden, Depo sorumlusu olarak en az 1 yıl yöneticilik tecrübesi olan (Tercihen Tekstil sektöründe), Mal kabul, stok yönetimi ve ürün sevkiyatı konularında tecrübeli,..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Riosat Elektronik

ÜRETİM ŞEFİ Uydu TV dağıtım ürünlerini yapan firmamıza aşağıdaki niteliklere sahip üretim şefi alınacaktır: - Üretim yönetimi ve Planlama konularına hakim - En az 3 yıl üretim yönetimi konusunda tecrübeli - Ofis programlarını kullanabilen - Analitik düşün..

İstanbul Avrupa / Kağıthane TANSAV Özel Güvenlik Hizmetleri

Asker veya Emniyet kökenli ayrılmış (Uzman çavuş, Astsubay ) Üniversite mezunu tercih sebebi Avrupa yakasında ikamet eden (Kağıthane, şişli civarına yakın) 5188 sayılı kanuna hakîm Ehliyetli aktif araç kullanabilen Seyahat engeli olmayan Esnek saatlerde çalışabi..

İstanbul Avrupa / Kağıthane İcs Grup

TEMİZLİK İŞLERİ ŞEFİ Kağıthane projemizde görevlendirilecek bay veya bayan temizlik işleri şefi alınacaktır. 35 yaşını aşmamış kağıthane bölgesinde ikamet eden bilgisayar kullanabilen tercihen en az 3 yıl tecrübeli dış görünümüne önem veren referans verebilecek ekip şefi alınacaktır. ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Orkun Şirketler Grubu

ORKUN ŞİRKETLER GRUBU BÜNYESİNDE BAŞAKŞEHİR CİVARINDAKİ ŞANTİYE PROJEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ÖZEL GÜVENLİK VARDİYA AMİRİ İŞ ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ. ARANAN NİTELİKLER *5188 NOLU YASA KAPSAMINDA ÖZEL GÜVENLİK BELGESİ OLAN *PREZANTABL *TAKIM ÇALIŞMASINA UYGUN VE UYU..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Beyaz Fırın Ataşehir

Beyaz Fırın, iki asırlık dolu dolu bir lezzet hikayesi. 1836’da Balat’ta poğaça, börek, çörek fırını olarak başlayan, Kadıköy’de büyüyüp serpilen Beyaz Fırın, Anadolu yakasında, 350 çalışanı ile birlikte Kadıköy, Suadiye, Çiftehavuzlar, Erenköy, Akasya ve Ataşehir mağazalarında hizmet vermeye..

İstanbul Avrupa / Sultangazi Seval Gıda

ET VE ET ÜRÜNLERİ SATIŞINDA TECRÜBELİ "SATIŞ ŞEFİ" ALINACAKTIR. ARANAN ÖZELLİKLER, - EN AZ 3 YIL YÖNETİCİ POZİSYONUNDA ÇALIŞMIŞ OLMAK, - İKNA KABİLİYETİNE SAHİP OLMAK, - B SINIFI OTO EHLİYETİ VE SRC-PSİKOTEKNİK BELGELERİNE SAHİP OLMAK, - EN AZ LİSE MEZUN..