İstanbul Avrupa Şef / Amir İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Şef / Amir
İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa DEÇA HİZMET GRUPLARI GIDA TİCARET A.Ş.

Gaziosmanpaşa daki Avm projemiz için; Bilgisayar Bilen Temizlik makina ve kimyasalları ile ilgili bilgi sahibi Personel sevk ve idaresi konusunda tecrübeli Puantaj tutabilen Dİksiyonu düzgün Çözüm odaklı Vardiya problemi olmayan Deneyimli..

Maslak Harp Akademisine yakın İş Merkezi projemizde çalışacak BAYAN TEMİZLİK ŞEFİ alınacaktır. Maaş: Yol yemek dahil 2.350,00+AGİ+SGK Çalışma şekli: Hafta içi 08:00/17:00 arası Hafta sonu tatil İrtibat: 0537 265 36 31..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Orkun Şirketler Grubu

ORKUN ŞİRKETLER GRUBU BÜNYESİNDE YÖNETİMİNİ ÜSTLENDİĞİMİZ E-5 GÜZERGAHI METROBÜS DURAĞI YANINDA YENİ BAŞLAYACAK İŞ MERKEZİ PROJEMİZDE BİZİMLE BERABER ÇALIŞACAK GÜVENLİK AMİRİ İŞ ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ. ARANAN NİTELİKLER * 5188 NOLU YASA KAPSAMINDA GÜVENLİK BELGESİ OLAN VEYA KISA ZAMA..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Anr Engineering

BEYLİKDÜZÜ, BEYSAN SANAYİ SİTESİ’NDE YER ALAN, HİDROLİK SİLİNDİR ve EKİPMANLARI ÜZERİNE İMALAT YAPAN FABRİKAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; VARDİYA ŞEFİ ALINACAKTIR *özellikle CNC torna ve CNC işleme merkezi konusunda en az 10 yıl deneyimli *tüm imalatı yönlendirebilecek *va..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü 7-24 HİZMET GRUP

SİTE PROJESİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE BAY ÖGG PERSONELİ ALINACAKTIR. ADAYLARIN ÖGG KİMLİK KARTI SAHİBİ BEYLİKDÜZÜ VEYA YAKIN LOKASYONDA İKAMET EDEN ASKERLİK HİZMETİNİ TAMAMLAMIŞ ADAYLARIN BAŞVURU ESNASINDA ÖGG KİMLİK KARTI BEYANI ÖNEMLE RİCA OLUNUR. ..

İstanbul Avrupa / Eyüp ASİST ÖZEL GÜVENLİK

GÖKTÜRK BÖLGESİNDEKİ YENİ BAŞLAYAN SİTE PROJEMİZDE GÜVENLİK AMİRİ OLARAK ÇALIŞACAK,GÜVENLİK KİMLİK KARTI OLAN PERSONEL ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Fatih Emha Turizm Otelcilik Ltd Şti

maritime otelde çalışmak üzere ; rezervasyon alt yapısı iyi olan sistem otel de çalışabilecek ön büro şefi aranmaktadır. rezervasyon alt yapısı iyi olan arkadaşlar tercih sebebidir..

İstanbul Avrupa / Şişli Tepe Servis ve Yönetim A.Ş

Şirketimizin İstanbul Avrupa yakasındaki projelerinde görevlendirilmek üzere Bay/Bayan TEMİZLİK ŞEFLERİ aranmaktadır. En az Lise, tercihen üniversite mezunu, Temizlik operasyonları yönetiminde en az 3 yıl deneyimli, Temizlik ekipmanları, kimyasalları hakkında bilgi sahibi..

İstanbul Avrupa / Esenyurt 7-24 HİZMET GRUP

HADIMKÖY de bulunan Rezidans site projemiz için Bay Güvenlik personeli alınacaktır. ADAYLARIN ÖGG KİMLİK KARTI SAHİBİ ESENYURT VEYA YAKIN BÖLGEDE İKAMET EDEN ASKERLİK HİZMETİNİ TAMAMLAMIŞ ADAYLARIN BAŞVURU ESNASINDA ÖGG KİMLİK KARTI BEYANI ÖNEMLE RİCA OLUNUR..

İstanbul Avrupa / Şişli ASİST ÖZEL GÜVENLİK

En az lise mezunu, tercihen ön lisans mezunu - Ekip çalışmasına yatkın - MS Office programlarına hakim - Ehliyeti olan ve aktif olarak araç kullanabilen - 5188 Sayılı yasa ve 4857 sayılı yasa kanusunda bilgili - Güvenlik operasyonunda ve denetiminde deneyimli ..