İstanbul Avrupa Şef / Amir İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Şef / Amir
İstanbul Avrupa / Şişli Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama

Hedef Tanıtım olarak farklı sektörlerde olan çok uluslu şirketlere outsource hizmet veren firmamızın genel merkezinde görevlendirmek üzere Muhasebe Şefi arayışındayız. • Konusu ile ilgili tercihen ön lisans/lisans eğitimi almış, • 500 ve üzeri personel barındıran firmalarda görev ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Orkun Şirketler Grubu

ORKUN ŞİRKETLER GRUBU BÜNYESİNDE BULUNAN YÖNETİMİNİ ÜSTLENDİĞİMİZ İŞ MERKEZİ PROJEMİZDE PERSONELLERİN (TEMİZLİK PERSONELLERİ-GÜVENLİK PERSONELLERİ-TEKNİK PERSONELLER-GÜVENLİK AMİRLERİ) SEVK VE İDARESİNİ SAĞLAYACAK SAHA AMİRİ İŞ ARKADAŞI ARAMAKTAYIZ. ARANAN NİTELİKLER *GÜVENLİK AMİ..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Köseoğlu Grup

Ev Tekstilinde öncü şirketler Grubumuzun Güneşli merkez ofisinde görevlendirilmek üzere Aday Muhasebe Şefleri aranmaktadır. - Muhasebe alanında en az 8, tekstil sektöründe ise en az 4 yıl deneyimli, - İİBF, Ekonomi, İşletme veya benzer bilim dallarında örgün eğitim veren üniversit..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Köseoğlu Grup

Ev Tekstilinde öncü şirketler Grubumuzun Güneşli merkez ofisinde görevlendirilmek üzere Muhasebe Şefi aranmaktadır. - Muhasebe alanında en az 8, tekstil sektöründe ise en az 4 yıl deneyimli, - İİBF, Ekonomi, İşletme veya benzer bilim dallarında örgün eğitim veren üniversitelerden ..

İstanbul Avrupa / Tümü sodexo

SODEXO ENTEGRE HİZMETLERİ A.Ş. TÜRKİYE GENELİ OFİS MUTFAK TEMİZLİK ALANINDA ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA İHTİYACIMIZ VARDIR 0549 807 43 70..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Derka Restaurant Mado Şubeleri

Şubelerimizde çalıştırılmak üzere Müdür ve Müdür Yardımcısı arıyoruz.. *Dinamik,güler yüzlü,disiplinli,takım kurabilme ,yönetme bilgi ve becerisine sahip, *Satış kabiliyeti olan, *Günlük ve haftalık sipariş trafiğini yönetebilecek, *Personel işlemlerinin takibini yapabilecek,..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Galipoğlu İnşaat

Özellikle sanat yapıları,köprü,viyadük,metro istasyon binaları işlerinde tecrübeli inşaat mühendisleri aranmaktadır.B sınıfı ehliyet gerekmektedir.Autocad bilgisi,hakediş ve metraj hesaplarına vakıf,şantiye tecrübeli olması gerekmektedir.250 kişi çalışanı olan alt yüklenici firmamıza, sorumluluk ala..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa DEÇA HİZMET GRUPLARI GIDA TİCARET A.Ş.

Gaziosmanpaşa daki Avm projemiz için; Bilgisayar Bilen Temizlik makina ve kimyasalları ile ilgili bilgi sahibi Personel sevk ve idaresi konusunda tecrübeli Puantaj tutabilen Dİksiyonu düzgün Çözüm odaklı Vardiya problemi olmayan Deneyimli..

İstanbul Avrupa / Şişli Tepe Servis ve Yönetim A.Ş

Şirketimizin İstanbul Avrupa yakasındaki projelerinde görevlendirilmek üzere Bay/Bayan TEMİZLİK ŞEFLERİ aranmaktadır. En az Lise, tercihen üniversite mezunu, Temizlik operasyonları yönetiminde en az 3 yıl deneyimli, Temizlik ekipmanları, kimyasalları hakkında bilgi sahibi..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Frekans Elektrik Proje Taahhüt

Üniversitelerin Elektrik ve/veya Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun, şantiye saha çalışmalarını yürütebilecek, ekip yönetimi yapabilecek , sözlü ve yazılı iletişim yeteneği güçlü, takım çalışmasını seven, çözüm odaklı, iyi derecede MS Office ve Autocad kullanabilen, B sınıf araç eh..