İstanbul Avrupa Şef / Amir İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Şef / Amir
İstanbul Avrupa / Arnavutköy Arma Bağlantı Sistemleri San. Ve Tic. A. Ş.

Hadımköy mevkiinde bulunan, beyaz eşya ve otomotiv sektörüne çalışan firmamızda üretim şefi olarak yer alacak, • Min 5-10 yıl mesleki deneyimi olan, • Sac parça imalatında ve sac kalıplarında bilgi sahibi olan, • İleriki dönemde vardiyalı çalışabilecek, • Esnek çalışma..

İstanbul Avrupa / Avcılar Akbey Özel Güvenlik

BİRÇOK NOKTADA HİZMET VEREN, GÜVENİLİR ve SAYGIN OLARAK NİTELENDİRDİĞİMİZ ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE YER ALAN PROJELERİMİZDEN; AVCILAR BÖLGESİNDE BULUNAN EĞİTİM KOMPLEKSİ PROJEMİZDE GÖREV ALABİLECEK BAY GÜVENLİK AMİRLERİ ve GÜVENLİK ŞEFLERİ ne İHTİYACIMIZ VARDIR.....

İstanbul Avrupa / Bakırköy Raket Manzara Restaurant

İstanbul Bakırköy Yeşilyurt'ta bulunan Restaurantımıza *Tecrübeli *Titiz *İşini seven *Yaratıcı *Etkin Nargileci alınacaktır..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Özkan Elektrik Otomasyon

ELEKTRİK ,MÜHNENDİSLİK PANO ELEKTRO MONTAJ VE SAHA UYGULANMALARI YAPAN FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE -LİSE VE YÜKSELK OKUL ELEKTRİK BÖLÜMLERİNDEN MEZUN -AOTOCAT,EPLAN VE BENZER ÇİZİM PROGRAMLARINDA VE OFOS PROGOGRAMLARINI İYİ SEVİYEDE KULANABİLEN -PROJE VE TEKLİF KONULARINDA TECRUBELİ..

İstanbul Avrupa / Eyüp Akıllı Lojistik

GENEL NİTELİKLER Akıllı Lojistik A.Ş. , kurumsal müşterilerine tedarik ve lojistik süreçlerinde hizmet vermekte olan bir firmadır. Organizasyon yapısı içinde Operasyon Şefi olarak görev alacak takım arkadaşları arayışındadır. Ön Lisans ve/veya Lisans Mezunu , Ün..

İstanbul Avrupa / Sarıyer İSTANBUL SERVİCE GROUP

Maslak Harp Akademisine yakın İş Merkezi projemizde çalışacak BAYAN TEMİZLİK ŞEFİ alınacaktır. Maaş: Yol yemek dahil 2.350,00+AGİ+SGK Çalışma şekli: Hafta içi 08:00/17:00 arası Hafta sonu tatil İrtibat: 0537 265 36 31..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Park Baskı Çözümleri

Baskı, Sahne ve Dekor Uygulamaları yapan firmamıza aşağıdaki özelliklerde Atölye Şefi aranmaktadır. ARANILAN NİTELİKLER 1- Ekip yönetimi konusunda tecrübeli, 2- Organizasyon, iletişim, planlama, takip ve koordinasyon yetenekleri gelişmiş, 3- Ms Office programlar..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Şark Özel Güvenlik Ltd. Şti.

Fiziki Güvenlik hizmeti verdiğimiz YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Projemizin yerleşkelerinde (YILDIZ, DAVUTPAŞA, MASLAK, GAZİOSMANPAŞA, YEDİKULE) görevlendirilmek üzere "Güvenlik Proje Müdürü ve Yardımcıları" istihdam edilecektir; GENEL NİTELİKLER * En az Ön lisans Mezunu,..

İstanbul Avrupa / Esenyurt As Mühendislik

Esenyurt Mimsan Sanayii Sitesinde Boru Kelepçeleri İmalatımızda Çalışmak Üzere ; * Esenyurt ve civarında ikamet eden * Daha önce metal ürünler imalatı ve hava kavramalı preste çalışmış * Servo Sürücü otomatik sistemde bilgi sahibi * Üretimde kullanılan pres / kaynak v..

İstanbul Avrupa / Tümü Bms Group

İş Açıklaması BMS Group,Türkiye genelinde temizlik,güvenlik ve teknik hizmet vermektedir.1500 çalışanı ile 70 'den fazla ilde temizlik hizmeti veren firmamız İstanbul Avrupa yakasında bulunan bir projemizde görevlendirmek üzere BÖLÜM ŞEFLERİ istihdam edecektir. - En az lise..