İstanbul Avrupa Şef / Amir İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Şef / Amir
İstanbul Avrupa / Kağıthane SECURITAS GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş.

Securitas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende hissetmelerini sağlıyorlar. Takımımıza katılmak üzere; Kuzey Marmara Bölge Müdürlüğümüz bünyesinde görevlendirmek üzere görev alacak, aşağıdaki ni..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu SPC GÜVENLİK VE DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ.

Taksim’de bulunan elit projemizde görevlendirilmek üzere Bay Güvenlik Müdürü Aranmaktadır. 5188 Sayılı Yasa gereği Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip Güvenlik yönetimi alanında deneyimli Silahlı Kuvvetler veya Emniyet Teşkilatında deneyim kazanmış Güvenlik Operasy..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Akay Plastik

Firmamızın üretim bölümünde görev alacak,üretim adetlerini ve verimliğin sağlanması konusunda destek verecek,operatorlerin planlaması ve içerinin tertip ve temizliğini sağlayacak,makinaların üretim adetlerini günlük olarak takip edip,amirine raporlayacak,planlama müdürü ile kolkola calısacacak,plast..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Bahadırlar Tekstil

YOĞUN İŞ TEMPOSUNA UYUM SAĞLAYACAK,,MESLEĞİNİ SEVEN,SORUMLULUK SAHİBİ,DİKKATLİ,DÜRÜST,GÜVENİLİR,en az 8-10 YIL DENEYİMLİ, İSTASYON SAHA SORUMLUSU ARIYORUZ ,,LÜTFEN MAİL İLE CV GÖNDERİNİZ,,..

İstanbul Avrupa / Esenyurt VİP ONUR GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ

ESENYURT HADIMKÖY YOLU ARASINDA BULUNAN SİTE PROJEMİZ İÇİN; GECE AMİRİ OLARAK ÇALIŞABİLECEK ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ. POLİS EMEKLİSİ OLMASI TERCİH NEDENİDİR...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Provel Plastik

İş Tanımı Çalışma alanı içerisinde tertip düzenin sağlanması, Personel çalışmalarının takibi ve verimliliğin kontrol edilmesi, Mola sürelerinin doğru şekilde uygulanmasının takip edilmesi, Günlük işleyiş içerisinde personel taleplerinin alınması ve ilgi birimlere ileti..

Alibeyköy'deki avm projemiz için TEMİZLİK tecrubesi olan BAYAN ŞEF aranmaktadır. 1500 TLMAAŞ+185 YOL+YEMEK+SGK+AGİ İlgilenlerin 14:00-17:00 saatleri arasında aşağıda açık adresini verdiğimiz Okmeydanı merkez ofisimize gelmesi rica olunur. Merkez Adresimiz: Mah..

İstanbul Avrupa / Güngören DEÇA HİZMET GRUPLARI GIDA TİCARET A.Ş.

Ataköydeki projemiz için Yenibosna Avcılar Küçükçekmece Merter Güneşli Esenyurt ve Civarında ikamet eden BAY BAYAN temizlikten yetişmeTECRÜBELİ ŞEF aranmaktadır. 1500 maaş+185 yol +yemek+sgk +agi NOT: İzin günü hafta içi İlgilenlerin 11:00-17:00 saatleri arasında aşa..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Orkun Şirketler Grubu

ORKUN ŞİRKETLER GRUBU BÜNYESİNDE GÜNEŞLİ YENİBOSNA, KÜÇÜKÇEKMECE SEFAKÖY ,BEYLİKDÜZÜ, ESENYURT, CİVARINDA YENİ BAŞLAYACAK PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ÖZEL GÜVENLİK VARDİYA AMİRLERİ İŞ ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ. ARANAN NİTELİKLER *5188 NOLU YASA KAPSAMINDA ÖZEL GÜVENLİK ..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler DEÇA HİZMET GRUPLARI GIDA TİCARET A.Ş.

Ataköydeki projemiz için Yenibosna Avcılar Küçükçekmece Merter Güneşli ve Civarında ikamet eden bayan şef aranmaktadır. 1500 maaş+185 yol +yemek+sgk +agi NOT: İzin günü hafta içi İlgilenlerin 11:00-17:00 saatleri arasında aşağıda açık adresini verdiğimiz Okmeydanı me..