İstanbul Avrupa Sorumlu İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Sorumlu
İstanbul Avrupa / Bağcılar Edsa Tekstil

PENYE KONFEKSİYON İHRACATI YAPAN FİRMAMIZ İÇİN , * EN AZ LİSE MEZUNU, BİLGİSAYAR KULLANABİLEN * ÜRÜNLERİN, GİRİŞ-ÇIKIŞINI SAĞLAYIP ADET KONTROLÜNÜ YAPIP GÜNLÜK RAPORLAYABİLECEK * FASONA VERİLEN ÜRÜNLERİN SEVKLERİNİ TAM VE DOĞRU BİÇİMDE YAPIP İRSALİYESİNİ KESECEK * DEPO..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Karadeniz Tekstil Yıkama San Ve Tic Ltd Şti

Parça Boyamada çalışacak devore yıkama yağ yıkama direk boyama reaktif boyama yapabilecek usta aranmaktadır..

İstanbul Avrupa / Bağcılar MRM TEKSTİL

GENEL NİTELİKLER İstanbul / Güneşli' de bulunan DOKUMA KUMAŞTAN ERKEK KONFEKSİYON İHRACATI yapan yeni açılan departmanlarımızda görev alacak; GENİŞ TEKSTİL ATÖLYESİ PORTFÖYÜNE SAHİP, TEKSTİL ÜRETİM SÜREÇLERİNE HAKİM, TEKNİK BİLGİSİ TAM OLAN, YUR..

İstanbul Avrupa / Şişli Juen Market

E ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamızda ürün sorumlusu olarak görevlendirilmek üzere photoshop programı kullanmayı bilen - Photoshop da dekupe işlemi yapabilen - fotoğraf çekebilecek - ürün içerik bilgilerini girebilecek - Siteye ürün ekleme işlemlerini yapabilece..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık

Danışmanlığını yaptığımız Dünya Ticaret Merkezinde bulunan firmamız için Genel Muhasebe Sorumlusu alınacaktır. 1. Alış- satış faturalarının resmi hesap planına göre sisteme girilmesi, 2. Cari hesap kontrolleri ve mutabakatların yapılması 3. Muhasebe ile ilgili dokümanları do..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık

Dünya Ticaret Merkezinde bulunan BARTER firmamıza Finans Sorumlusu alınacaktır. 1. Üniversitelerin Finans, Bankacılık, İktisat, İşletme, Maliye, Bankacılık gibi bölümlerinden mezun (Tercihen finans alanında yüksek lisans yapmış), 2. Nakit akış tablolarının kontrol edilmesi ve para..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Net Danışmanlık

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Plastik ve Ambalaj Mamülleri Sektöründe faaliyet gösteren ve sektörün en ileri gelen firmalarından biri olan müşterimiz için; Maliyet Muhasebesi Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır. Maliyet muhasebesi işlemleri ve muhasebeye entegrasyonu Dağıtım an..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Frt Su Arıtma

Su arıtma sistemleri ve gazlı içecek makineleri alanında faaliyet gösteren firmamızda görevlendirilmek üzere dış ticaret sorumlusu alınacaktır. • Tercihen üniversitelerin Dış Ticaret bölümünden mezun • Çok iyi derecede İngilizce konuşabilen ve yazabilen, ticari yazışma diline haki..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Ekoloji Market

Firmamıza, organik tarım sertifikasyon ve ürün yönetimi konusunda çalışacak personel alımı olacaktır. Aranan nitelikler: 1. En az ön lisans mezunu. Tercihen ziraat veya gıda mühendisİ 2. Organik tarım konusunda bilgili ve deneyimli 3. Office pr..

İstanbul Avrupa / Kağıthane RGM TURKEY

GENEL NİTELİKLER Lisans veya ön lisans mezunu, Tercihen Site Yönetim hizmetlerinde benzer pozisyonda en az 2 yıl tecrübesi olan, Esnek çalışma saatlerine ve yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen, Tüm ofis araç-gereçlerini kullanabilen (Bilgisayar, Fax, Scanner, Fotokopi..