İstanbul Avrupa Sorumlu İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Sorumlu
İstanbul Avrupa / Arnavutköy Rota Sızdırmazlık

TALAŞLI İMALAT SEKTÖRÜNDE SIZDIRMAZLIK ELEMANLARI ÜRETİMİ YAPAN FİRMAMIZA MESLEK YÜKSEK OKULU VEYA MESLEK LİSELERİN İLGİLİ BÖLÜMÜNDEN MEZUN, TEKNİK RESİM OKUYABİLEN, ÖLÇÜ ALETLERİNİ KULLANABİLEN, HADIMKÖY CİVARINDA İKAMET EDEN, ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ YETİŞTİRİLMEK ÜZERE BAY ELEMAN ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Rota Sızdırmazlık

ÜRETİM SÜRECİNDE HER AŞAMADA KALİTE KONTROL YAPABİLECEK ÖLÇÜ ALETLERİNİ KULLANABİLEN TEKNİK RESİM OKUYABİLEN BENZER POZİSYONDA EN AZ İKİ YIL DENEYİMLİ ÜRETİM SAHASINDA AKTİF ROL ALABİLECEK HADIMKÖY CİVARINDA İKAMET EDEN ASKERLİĞİNİ TAMAMLAMIŞ BAY ADAYLAR ARAMAKTA..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Rota Sızdırmazlık

TALAŞLI İMALAT YAPAN FİRMAMIZA İLGİLİ MÜHENDİSLİK VEYA MESLEK YÜKSEK OKULU MEZUNU EN AZ 3 YIL BENZER POZİSYONDA TECRÜBE SAHİBİ TEKNİK RESİM OKUYABİLEN İLGİLİ BÖLÜMÜN MAKİNE EKİPMAN, PERSONEL SEVK VE İDARESİ, ÜRETİM SÜRECİNİN SORUMLULUĞUNU ALABİLECEK B SINIFI EHLİYETLİ H..

İstanbul Avrupa / Avcılar Deniz Ticaret A. Ş.

Tam zamanlı çalışacak, En az lise mezunu, Depo ve lojistik alanlarında en az 3 yıl tecrübeli, B sınıfı sürücü ehliyetine sahip, aktif araç kullanan, Esnek ve yoğun çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Avcılar bölgesinde ikamet eden, Askerlik hizmetini tamamlamı..

İstanbul Avrupa / Güngören Liwali

kendi markasının üretimini yapan firmamıza, alanında deneyimli, ekip çalışmasına yatkın, triko dokumadan finişe kadar tüm işlemlerin fason takip görevini üstlenecek çalışma arkadaşı aranmaktadır. İmalat Müdürüne bağlı olarak, fason atölyedeki ürünlerin takibi, Müşteri kritiklerine uygun ..

İstanbul Avrupa / Güngören Yıldız Uçkan - Nitra

Penye ihracat yapan firmamıza alanında en az 5 yıl deneyimli paket sorumlusu alınacaktır..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Selvi Mobilya

Cebeci Elmabahçesinde faaliyet gösteren mobilya imalat fabrikamızda çalıştırılmak üzere Üretim Planlama Depo Takip sorumlusu aranmaktadır. Aranan Nitelikler ; Üretim Planlama konusunda tecrübeli. MS OFFİCE programına hakim. Esnek çalışma saatlerine uyumlu...

İstanbul Avrupa / Sarıyer Firma Adı Gizli

Maslak'ta bulunan SİTE projemizde değerlendirilmek üzere, ARANAN NİTELİKLER : * Güvenlik Kimlik Kartı sahibi, * 40 yaşını aşmamış * En az 5 yıl , 30 ve üzeri kadrolarda amirlik deneyimi olan,(Tercihen SİTE deneyimi olan ) * İletişim becerileri gelişmiş, * ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Türkmen Asansör

SORUMLULUK SAHİBİ MUHASEBE VE SEKRETERYAYI BİRLİKTE YÜRÜTEBİLECEK, MİKRO MUHASEBE PROGRAMINI BİLEN, BÜRO YÖNETİMİNDE TECRÜBELİ, PERSONEL ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Referans Metal

Başakşehir İkitellideki ithalatçı/ihracaatçı firmamıza, Ofis uygulamalarını ve temel muhasebe programlarını kullanabilecek, gelişime ve yükselmeye açık, sorumluluk paylaşabilecek Bayan Eleman arıyoruz. Aday arkadaşımız şirket evraklarını düzenlenme ve ön muhasebe yapa..