İstanbul Avrupa Sorumlu İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Sorumlu
İstanbul Avrupa / Güngören Machinist Tekstil

ÖRME GRUBUNDA ERKEK UST GRUP URETİM YAPAN FİRMAMIZA OZELLIKLE ERKEK PENYE ALANINDA TECRUBELI ADAYLAR TERCIH EDİLECEKTİR...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Özer Makina

yenibosna daki tekstil makinaları imalatı yapan firmamıza aktif araba kullanabilen konfeksiyon makinaları satışı konusunda deneyimli sorumluluk alabilen satış sorumlusu alınacaktır..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Protokol Grup Güvenlik Ve Temizlik Hiz.

ŞİRKET İÇİNDE DÜZEN ve DENEYİMİ İYİ BİLEN MALİ MÜŞAVİR BELGELİ MUHASEBE ARKADAŞI ARANIYOR. ŞİRKETİMİZ İKİTELLİDEDİR. • Tüm vergi beyannameleri ve Tahakkuları şirket içerisin de verebilecek • İrsaliye ve faturaları düzenleyebilen • Kasa, banka hareketleri ve ödemeleri takip e..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık

Kurumsallaşma Danışmanlığını yaptığımız Dünya Ticaret Merkezinde bulunan firmamız için Sekreter alınacaktır. 1. Tercihen Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü mezunu, 2. En az 3 yıl sekreterlik deneyimine sahip, 3. İyi seviyede MS Office bilgisine sahip, 4. Planlama ve o..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Ayser Gıda A. Ş.

Büyükçekmece'de çalışacak, Bay Depo Sorumlusu aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık

Tekstil firmasına Muhasebe Sorumlusu alınacaktır. 1. Alış- satış faturalarının resmi hesap planına göre sisteme girilmesi, 2. Cari hesap kontrolleri ve mutabakatların yapılması 3. Muhasebe ile ilgili dokümanları dosyalama, düzen ve takibin sağlanması, 4. Tüm irsaliye v..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Arıkan Plastik

TÜRKİYE'NİN İLK ANNE VE BEBEK ÜRÜNLERİ İMALATÇISI OLAN FİRMAMIZA, ÇALIŞMAKTA OLDUĞUMUZ ECZANELERİN,MARKETLERİN,BEBEK MAĞAZALARININ VE VESAİRE MAĞAZALARININ İSTANBUL'DA VE MARMARA BÖLGESİNDE VE YAKIN İLLERDE GENELİNDE PAZARLAMA VE SATIŞ SORUMLUSU OLARAK. SİPARİŞLERİNİ TAKİP EDECEK,NOKTA..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Mumcu Kuruyemişleri Gıda

Gıda (Kuruyemiş) sektöründe İst.Avrupa Yakasında(Güneşli) faaliyet gösteren firmamızın Genel Merkezinde ; *Mal kabul, depo, sevkiyat işlerinin sistem dahilinde yürütülmesi, *Stok seviyesinin takip edilmesi, * Şirketin sevkiyat faaliyetlerinin yürütülmesi, * Sipariş ko..

İstanbul Avrupa / Avcılar Dilara Moda Evi

AVCILAR'DA BULUNAN MODA EVİ ATÖLYEMİZE, İŞYERİNDE GENEL TEMİZLİKTEN VE ÇAY SERVİSİNDEN SORUMLU OLACAK BAYAN ELEMAN ARAMAKTAYIZ. *ÇAY SERVİSİ VE OFİS TEMİZLİĞİ KONUSUNDA TECRÜBELİ *KİŞİSEL TEMİZLİĞİNE ÖZEN GÖSTEREN , *YÖNETİCİLERE VE MİSAFİRLERE ÇAY SERVİSİ YAPACAK..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Protokol Grup Güvenlik Ve Temizlik Hiz.

ŞİRKET İÇİNDE DÜZEN ve DENEYİMİ İYİ BİLEN MUHASEBE ARKADAŞI ARANIYOR. ŞİRKETİMİZ İKİTELLİDEDİR. • Ön muhasebe işlemlerini yapabilecek. • İrsaliye ve faturaları düzenleyebilen • Kasa, banka hareketleri ve ödemeleri takip edebilecek. • MS Office programlarını kullanabile..