İstanbul Avrupa Sorumlu İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Sorumlu
İstanbul Avrupa / Başakşehir Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık

Danışmanlığı yaptığımız Ofis Mobilyaları üretimini yapan, sektörün lider kuruluşlarından olan firmamıza, Üretim Sorumlusu istihdam edilecektir. 1. Tercihen Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun, 2. En az 5 yıl mobilya sektöründe benzer pozisyonda görev almış, 3. Üretim süre..

İstanbul Avrupa / Avcılar Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık

İstanbul Avcılar bölgesinde bulunan İç Giyim Mağazalarımıza ‘’MAĞAZA SORUMLUSU’’ alınacaktır. 1. En az Lise tercihen Üniversite mezunu, 2. İç Giyim sektöründe en az 4 yıl deneyimli, 3. Enerjisi, özgüveni ve iletişim becerileri ile markamızı en iyi şekilde temsil edebi..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Hibsan Havalandırma

Esenyurt'ta, 35 yılı aşkın süredir (Türkiye'nin ilk aspiratör fabrikası) çeşitli markalar için beyaz eşya üretimi yapan fabrikamıza makinelerin bakımından ve sürekli çalışır halde olmasından sorumlu olacak makine bakım elemanı aranmaktadır. Meslek yüksek okulu mezunu olunması tercih sebebidir...

İstanbul Avrupa / Eyüp Ay_ka Plastik Ve Kalıp

Şirketimiz muhasebe departmanına ön muhasebe bilen tecrübeli eleman alınıcaktır...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Candanoğlu İnşaat

Genel Nitelikler: * Tercihen Beylikdüzü veya Esenyurt bölgesinde ikamet eden, * Maaş + prim ile çalışacak, * Satış sözleşmeleri, bankalar, müşteri iletişimi konularında bilgi sahibi, * Hafta içi izin kullanıp, hafta sonu çalışacak, * Dış görünüşüne özen gösteren, diks..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık

Danışmanlığını yaptığımız İstanbul Haliç Kongre Merkezine yakın ‘Bürotime Ofis Mobilyaları' firmamıza "SATIŞ VE PAZARLAMA SORUMLUSU'' alınacaktır. 1. Tercihen Ofis Mobilyaları sektörlerinde olmak üzere satış, pazarlama yönetiminde en az 5 yıllık iş deneyimine sahip 2. Mobi..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Kaltes Elektrik

İş Tanımı, • İhracat konusunda yetiştirilmek üzere, • İhracat Müdürü'ne bağlı çalışacak , • İhracat operasyon işlemlerinde yasal prosedürler için gümrük ve lojistik firmaları ile işlemleri yürütecek, • Fatura, Çeki listesi ve diğer gerekli dökümanları hazırlayacak, ..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Biz Unlu Mamuller Gıda. Ve San. Tic. A. Ş.

-HALKALI CİVARINDA OTURAN -ENAZ LİSE MEZUNU -DİKSİYONU DÜZGÜN -TELEFONDA SORULARA HIZLI VE PRATİK CEVAP VEREN -HAFIZASI KUVVETLİ..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Kare Tekstil

Çocuk çorabı ve iç giyimi alanında önde gelen markalardan olan firmamıza, Bayrampaşa / Terazidere'deki merkez binamızda görevlendirmek üzere, Depo Sorumlusu(Şefi) aramaktayız. Üniversite mezunu, Tekstil Depo ve lojistik yönetiminde tecrübe sahibi , ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Element Otomatik Basınç Kontrol Sistemleri

Firmamızın plastik enkeksiyon kalıplarını CNC tezgahlarında işleyebilecek CNC Dik işleme tezgahlarının programlamasını yapabilecek Tercihen Solid Cam ve Cad bilen , Talaşlı İmalat kültürüne sahip , Askerliğini yapmış, Çalışma arkadaşı aramaktayız...