İstanbul Avrupa Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Teknik Uzman

İş TanımıEndüstriyel Elektronik, yazılım ve lazer imalatı sektöründe faaliyet gösteren firmamızda çalıştırılmak üzere Elektrik Elektronik Teknisyeni takım arkadaşları arıyoruz.Aranan NiteliklerOtomasyon sistemleri konusunda bilgi sahibi, CNC ot..

İstanbul Avrupa / Tümü Dizayn Etiket Sanayi Ticaret A.ş.

İş Tanımı1992 YILINDAN BERİ TEKSTİL AKSESUARLARI SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN, AVRUPA VE AMERİKANIN ÖNDE GELEN MARKALARI İLE ÇALIŞAN, İLERİ TEKNOJİLERE YATIRIM YAPAN ULUSLARARASI FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE; RFID TEKNOLOJİSİNİ TEMEL ALAN PROJELERİMİZDE ..

İstanbul Avrupa / Tümü Artaş İnşaat San.ve Tic.A.Ş.

İş TanımıArtaş Grubu; inşaat sektöründe 40 yıla yaklaşan tecrübesiyle gayrimenkul, perakende ve turizm alanlarında projeler inşa etmiş ve işletmecilik faaliyetleri yürütmüştür.   Günümüzde devam eden ve gelecekte de portföyümüze eklenecek olan projelerimizde g..

İstanbul Avrupa / Tümü VENN GİYİM SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

İş TanımıKaliteden hiçbir zaman ödün vermeyen, Müşteri Memnuniyetini ve güleryüzü yaşam biçimi olarak benimseyen TUĞBA Giyimde, Kariyer hayallerini yakalamak için sende bir adım at …   - En az lise mezunu, - Dış görünüş ve kişisel imajına özen g..

İstanbul Avrupa / Tümü KADAK GARDEN HOTEL

İş TanımıŞirketimiz 50 yıl önce Hollanda'da kuruldu.Aranan Nitelikler En az 5 yıl deneyimli, 40 yaşını aşmamış, Bahçıvanlık konusununda kendisini çok iyi yetiştirmiş, Şirketimizde devamlı çalışmayı düşünen,..

İş TanımıASELSAN Bayisi Miba Ltd. Şti 0212 533 71 71 Halil IRK; 0530 607 02 25      Aranan Nitelikler1-Elektrik-elektronik Müh. 2-araç kullanma ehliyeti 2-hemen İşbaşı Karayolları ..

İş TanımıMiba ltd. Şti. ASELSAN BAYİSİ 0212 533 71 71 HALİL IRK; 0530 607 02 25 3. KÖPRÜ(YAVUZ SULTAN SELİM) KÖPRÜSÜ VE BAĞLANTI YOLLARINDA ÜCRET TOPLAMA İSTASYONLARINDA KURULUM DEVREYE ALMA VE GARANTİ SÜRESİNCE BAKIM ONARIM YAPILACAKTIR...

İş TanımıLazer kesme ,abkant bükme ,Punch makinaları ve kaynak ile sac/ metal konusunda fason üretim yapmakta olan sektöründe öncü firmamız için Teknik Ressam aramaktayız Aranan Nitelikler• Üniversitelerin Teknik Eğitim F..

İş TanımıESENYURT - Kıraç 'ta faaliyet gösteren ,Lazer kesme ,abkant bükme ,Punch makinaları ve kaynak ile sac/ metal konusunda fason üretim yapmakta olan sektöründe öncü firmamız için Lazer Kesim Operatörü aramaktayız.Aranan Nitelikler•  ..

İş Tanımıİştirak firmamız D724 Bilişim Hizmetleri bünyesindeki bir müşteri yerinde görev alacak;   • Teknik Yardım Bölümüne gelen arıza ve talep bildirimlerini karşılayacak, kayıt altına alacak, 1. seviye uygulama desteği sağlayacak ve/veya ilgili birimle..