İstanbul Avrupa Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Teknik Uzman

İş TanımıCerrahi Tıp Merkezimizde çalışmak üzere.. Genel Ameliyathane Deneyimi olan.. AMELİYATHANE HEMŞİRESİAranan Nitelikler- Hemşirelik Yüksekokulu, Sağlık Yüksekokulu ya da Sağlık Meslek Lisesi mezunu, - Alanında dene..

İstanbul Avrupa / Tümü REDMAN JEANS

İş TanımıTEKSTİL DENİM ÜRÜNLERİ İTHALATI VE İHRACATIAranan NiteliklerEN AZ TEKSTİL MESLEK LİSESİ MEZUNU BAYAN 18-25 YAŞ ARASI DENEYİMLİ DENEYİMSİZ MODELİST YARDIMCISI ARANMAKTADIR..

İş Tanımı  Taahhütümüz altında devam eden bakım onarım ve yapım işlerimiz ile ilgili ,merkez ofisimizde görev almak üzere aşağıdaki özelliklere sahip "ACİL HAKEDİŞ MÜHENDİSİ/MİMARI BAYAN PERSONEL" aramaktayız.    Aranan..

İstanbul Avrupa / Tümü AYTEK SOĞUTMA

İş TanımıSoğutma sektöründe faaliyet gösteren şirketimizi için aşağıdaki niteliklere sahip 'Kalite Kontrol Teknikeri' aramaktayız;   Lise veya Meslek Yüksek Okulu mezunu, Kalite konusunda tecrübeli olan proses ..

İstanbul Avrupa / Tümü MAXX MİMARLIK

İş TanımıBahçelievler Nish İstanbul ofisimizde çalışmak üzere,tasarım uygulama projelerinde görev alacak İç mimar/Şantiye mimarı/İnşaat Teknikeri aranmaktadır.Aranan Nitelikler-Mağaza ve restaurant iç mekan uygulamalarında tecrübeli (min 5 yıl)..

İstanbul Avrupa / Tümü MAXX MİMARLIK

İş Tanımıİstanbul avrupa yakasında bulunan şirket merkezimizde ve gerektiğinde sahada görev yapmak üzere Elektirik Mühendisi/Elektirik Teknikeri çalışma arkadaşı aramaktayız.Aranan NiteliklerÜniversitelerin Elektrik Mühendisliği bölümünden veya..

İş TanımıŞirketimizin satımını yaptığı barkod yazıcı ve barkod okuyucuların satış sonrası kurulumu,kurulum sonrası destek ve servis hizmeti Aranan NiteliklerEhliyetli aktif araç kullanabilen ,Seyahat engeli olmayan,Askerliğini yapmış ,Avrupa Ya..

İş TanımıTürkiye' de Tıbbi ve aromatik bitkiler, takviye gıdalar ve doğal kozmetik konusunda öncülük eden'' Prof. SARAÇOĞLU '' markamız için; İstanbul Anadolu Yakası' n da bulunan Genel Müdürlüğümüz de görev almak üzere, Depo Amiri aramaktayız...

İş TanımıTükiye de Tıbbi ve Aromatik Bitkiler, Takviye Gıdalar ve Doğal Kozmetik konusunda öncülük eden "Prof. SARAÇOĞLU" markamız için; İstanbul Anadolu Yakasında bulunan Genel Müdürlüğümüz de görev almak üzere Depo Sorumlusu aramaktayız.  ..

İstanbul Avrupa / Tümü ÖMEROĞULLARI YAPI MALZEMELERİ

İş TanımıÖmeroğulları Yapı Marketleri 1987 yılından itibaren Türkiyenin yerel yapı marketi olma ayrıcalığı ve sorumluluğuyla faaliyet gösteren ÖMEROĞULLARI YAPI MARKETLERİ Teknik hırdavat,Nalburiye,Elektrik,Yapı kimyasallari,Boya,Banyo ve Bahçe grubu çeşitleriyle ..