İstanbul Avrupa Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Teknik Uzman

İş TanımıİSTANBUL ANADOLU YAKASI İMES SANAYİ SİTESİ'NE YAKIN BİR LOKASYONDA MAKİNE ÜRETİMİ YAPMAKTAYIZ.ÇALIŞMA SİSTEMİMİZ SİPARİŞ ODAKLIDIR. TESLİM ETTİĞİMİZ MAKİNELERİN AYNI ZAMANDA TEKNİK SERVİS HİZMETİNİ DE VERMEKTEYİZ. ELEKTRİK PANOSU OLUŞTURMA VE ..

İş TanımıŞirketimizin şantiyesinde görevlendirilmek üzere min. 3 yıl şantiye tecrübesi bulunan "Kalite Kontrol Sorumlusu" aranmaktadır.   Özet İş Tanımı: Kaynak kalite prosedürlerinin hazırlanma..

İstanbul Avrupa / Tümü BTOS BİLİŞİM

İş TanımıBTOS Bilişim olarak, yaklaşık 8-10 kişilik bir gruba; kurum içinde veya bir eğitim salonunda, 5 gün boyunca günde 6 saat  PHP - MySQL Uygulama Geliştirme Eğitimi verebilecek, tecrübeli eğitmen aramaktayız.Aranan Nitel..

İstanbul Avrupa / Tümü Niziplioğlu Group

İş Tanımı5 Yıldızlı 204 odalı ; uluslararası zincir Accor’a bağlı faaliyet gösteren Mercure Topkapi otelimizde değerlendirmek üzere;Mekanik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler*En az 3 yıl otel veya büyük tip akıllı bina ..

İş TanımıGrup şirketlerimizden, endüstriyel elektronik sektöründe faaliyet gösteren PULS ELEKTRONİK SİS.MAK.SAN.TİC.A.Ş. bünyesinde Teknik Ressam olarak görevlendirmek üzere personel alınacaktır.Aranan Nitelikler-Meslek Yüksek ..

İstanbul Avrupa / Tümü Norm Yapı Otomasyon

İş TanımıGAYRETTEPE OFİSİMİZDE PC TEKNİKERLİĞİ YAPABİLECEK, OFİS VE YARDIMCI PROGRAMLAR KULLANIMI ÜST DÜZEYDE OLAN,YARDIMCI PERSONEL ARANMAKTADIR. Aranan NiteliklerSAYGILI, GELİŞİME / GELİŞTİRMEYE AÇIK, AZİMLİ, ..

İş TanımıGrup şirketlerimizden hızla büyüyen orta ölçekli gıda şirketimiz " ariste peynir ürünleri" için bilgisayar altyapısını takip edecek aynı zamanda kurumsal iletişime ilgisi olan, sosyal medya alanlarını takip edecek , photoshop bilgisi olan network altyapıları hakkında..

İstanbul Avrupa / Tümü Boytorun Kimya Sanayi A.S.

İş TanımıFirmamız yapı kimyasalları sektöründe üretici ve uygulayıcı firma olarak faaliyet göstermektedir. Biz endüstriyel zemin kaplamaları, yol boyaları, zemin tamirat harçları, derz dolguları ve yüzey koruma ürünleri üretmekte ve uygulamaktayız.  Türkiye’deki önemli ..

İstanbul Avrupa / Tümü ARME ARAŞTIRMA RİSK YÖNETİMİ

İş TanımıArme İş Güvenliği, Yangın Güvenliği, ATEX, Proses Güvenliği alanlarında eğitim, danışmanlık, OSGB ve yazılım hizmetleri veren sektörünün en eski firmalarındandır.  Proses Güvenliği ve SEVESO süreçlerine yönelik kantitatif risk analizlerinin gerçekleştirilmesi..

İstanbul Avrupa / Tümü Kare Gayrimenkul Değerleme A.Ş.

İş TanımıKare Gayrimenkul Değerleme A.Ş.; 2011 yılında kurulmuş, SPK ve BDDK tarafından gayrimenkul değerleme hizmeti vermeye yetkilendirilmiş bir firmadır. Kurulduğu günden itibaren, ülke genelinde başta bankalar olmak üzere, çeşitli kurum ve kuruluşlara değerleme hi..