İstanbul Avrupa Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Teknik Uzman

İş TanımıHamamcıoğlu Müesseseleri Ticaret T.A.Ş., 1880 yılında Istanbul’da kurulmuştur.Hamamcıoğlu Müesseseleri bir aile şirketidir. Şirket, 1946 yılına kadar tarım ve deniz ürünleri ihracatı yapmıştır ve o tarihlerde Romanya, Bulgaristan ve Yunanistan’da birer bü..

İstanbul Avrupa / Tümü KADAK İNŞAAT OTO.TİC.LTD.ŞTİ

İş TanımıŞirketimiz 50 Yıl Önce Hollandada Kurulmuştur.Aranan Nitelikler* 5 yıldızlı otellerde benzer pozisyonda en az 2 yıllık deneyim sahibi olan, * Ses,ışık ve aksesuarların bakım ve muhafazasını sağlayabilen, * Misafir memnu..

İstanbul Avrupa / Tümü ÖZEL MEDİAN HASTANESİ

İş TanımıÖZEL MEDİAN HASTANESİ'NDE  Görevlendirmek üzere Göz Doktoru Arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Tümü ÖMEROĞULLARI YAPI MALZEMELERİ

İş TanımıÖmeroğulları Yapı Marketleri 1987 yılından itibaren Türkiyenin yerel yapı marketi olma ayrıcalığı ve sorumluluğuyla faaliyet gösteren ÖMEROĞULLARI YAPI MARKETLERİ Teknik hırdavat,Nalburiye,Elektrik,Yapı kimyasallari,Boya,Banyo ve Bahçe grubu çeşitleriyle ..

İş TanımıAlp Mühendislik, Mekanik Tesisat sektöründe faaliyet göstermekte olup müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir. Tecrübeli teknik kadrosuyla proje, mühendislik hizmetleri ve taahhüt konularında müşterilerine hizmet vermektedir. Firmamız, müşterilerimizin ısıt..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıKız ve erkek yurdumuzda ön büro / resepsiyon bölümünde çalışacak dinamik arkadaşlar arıyoruz.Aranan NiteliklerBakımlı, iletişim becerileri kuvvetli, canlı ve dinamik arkadaşlar ile görüşmek isteriz...

İş TanımıPunto Kitap Hizmetleri 25 Yayınevinin tek dağıtımını yapan Lojistik firmasıdır. Operasyon Biriminde  Ticari Paket Program (Netsis) ve iyi derecede Excel kullanarak Sipariş Girişi, Satış Faturası Oluşturma ve İade Faturası Giriş İşlemlerini yapacak Ofi..

Aranan NiteliklerTEMSİLCİSİ OLDUĞUMUZ GEOSENTETİK ÜRÜNLERİN YURT İÇİ VE YURT DIŞINDAKİ ÇEVRESEL PROJELERİN SATIŞ VE PAZARLAMASINDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE;  - İNGİLİZCE BİLEN (TERCİHEN) - SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN - EHLİYETLİ - A..

İstanbul Avrupa / Tümü KAT MEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ

İş Tanımı Üniversitelerin Elektronik, Elektrik veya Elektirk - Elektronik ,Makine  Mühendisliği bölümlerinden mezun Tercihen Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren üretim fabrikasında bakım- onarım alanında min. 3 yıl deneyim sahibi Önleyici ve kestir..

İstanbul Avrupa / Tümü EURO DEKOR A.Ş.

İş TanımıMağazamız bünyesindeki çeşitli bölümünde görev alacak takım arkadaşları ve yöneticiler arıyoruz. Euro Flora 1997 yılından itibaren, aynı çatı altında, dekorasyon da dört mevsimin güzelliklerini birleştirmektedir. Hedefimiz, dünyanın dört bir ..