İstanbul Avrupa Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Teknik Uzman

İş TanımıHadımköy'de Anahtar teslimi yapı kimyasalları tesisi ve tam otomatik paketleme paletleme makinaları üreten firmamızın bünyesinde elektrik proje çiziminde görevlendirmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip Elektrik Proje Çizim Teknikeri aramaktayız.Arana..

İş TanımıHadımköy'de Anahtar teslimi yapı kimyasalları tesisi ve tam otomatik paketleme paletleme makinaları üreten firmamızın bünyesinde elektrik proje çiziminde görevlendirmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşı arıyoruz. Aranan Nitelikler..

İstanbul Avrupa / Tümü DİVRİK SAĞLIK İŞLETMELERİ A.Ş.

İş TanımıHastanemizin DİYALİZ BÖLÜMÜNDE bölümünde görevlendirilmek üzere,Hemodiyaliz sertifikası olanAranan Nitelikler Branşıyla ilgili bilimsel gelişmeleri takip eden, Tam zamanlı çalışabilecek, Hasta memnuniyet odakl..

İstanbul Avrupa / Tümü Evgör Mobilya

İş Tanımı“Mobilya sektöründe uluslararası değere sahip, yenilikçi ve global bir dünya markası olma” vizyonu ile 2004 yılında kurulan EVGÖR, yaptığı yatırımlar ve uyguladığı başarılı stratejiler ile alanında sayılı firmalardan biri haline gelmiştir. Ürünleriyle, bu..

İstanbul Avrupa / Tümü Özel Aktif Fizik Tedavi Hastanesi

İş Tanımıİstanbul/Bağcılar'da bulunan "Özel Aktif Fizik Tedavi Tıp Merkezi"nde tam zamanlı çalıştırılmak üzere "Fizik Tedavi Teknikeri" aranmaktadır.Aranan Nitelikler Meslek Yüksek Okullarının Fizik Tedavi Teknikerliği bölümlerinden mezun..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıSektöründe lider bir kurumun Bilişim Teknolojileri Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmek üzere Sistem Analisti/Programcı aranmaktadır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin Mühendislik fakültelerinden veya teknik bölümlerden mezun (Bilgisayar, Matemat..

İstanbul Avrupa / Tümü Sanica Isı Sanayi A.Ş.

İş TanımıFatinoğlu Holding şirketlerinden Sanica Isı Banyo bünyesinde Beylikdüzü genel merkezde montaj elemanı olarak görev alacak;   Banyo ekipmanları montajında en az 5 yıl deneyimli * B sınıfı ehliyeti SRC belgesi olan * Yoğun iş temposunda çalışabilece..

İstanbul Avrupa / Tümü GRAND S HOTEL

İş Tanımı4 Yıldızlı Hotelimiz ekibine katılacak ve yukarıda belirtilmiş olan pozisyon için başvuran adaylarda aradığımız nitelikler aşağıda sıralanmıştır;Aranan Nitelikler* En az Teknik Lise veya Endüstri Meslek Lisesi ya da yüksekokul ve ünive..

İstanbul Avrupa / Tümü Doğuş Oto

İş TanımıDoğuş Oto Pazarlama A.Ş'nin Esenyurt Bölge Direktörlüğü'nde görevlendirilmek üzere, aşağıda yazılı niteliklere sahip 'Mekanik Teknisyeni' aramaktayız.Aranan Nitelikler Otomotiv sektöründe Mekanik alanında en az 3..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

Aranan Niteliklerİnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamızın İstanbul  HALKALI şantiyesinde görevlendirilmek üzere,          Meslek Yüksek Okullarının Makine teknikerliği bölümünden mezun.          İnşaat sektöründe, konut ..