İstanbul Avrupa Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Teknik Uzman
İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

Aranan NiteliklerFirmamızın İstanbul Avrupa yakasında yer alan 1300 konutluk toplu konut şantiyemizde görevlendirilmek üzere, Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümlerinden mezun, Konusunda en az 5-10 yıl deneyimli, Tercihen toplu konut ş..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıFABRİKANIN ELEKTRİK VE ELEKTRONİK İŞLERLİĞİNİ SAĞLAMAKTÜM MAKİNA , EKİPMAN, BAKIMLARINI GEREKTİĞİNDE TEK BAŞINA ÜSTLENMEKBAKIM BÖLÜMÜNÜN GEREKTİRDİĞİ DOSYALARI TUTMAKBAKIM ONARIM CETVELLERİNİ ÇIKARIP PERİYODİK BAKIM VE TAKİPLERİNİ YAPMAK. ..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı• Meslek Lisesi mezunu• Uzun vadeli çalışmayı planlayan• Erkek adaylar için Askerlik hizmetini tamamlamış Aranan NiteliklerHADIMKÖY / KIRAÇ MEVKİİNDE BULUNAN FABRİKAMIZDA;•Meslek Lisesi m..

İstanbul Avrupa / Tümü AVRUPA ŞAFAK HASTANESİ

İş TanımıKVC veya Genel Ameliyathane deneyimi olan Hemşireler aranmaktadır.Aranan NiteliklerEn az Sağlık Meslek Lisesi Mezunu Ekip Çalışmasına Yatkın Dış görünümüne önem gösteren, güleryüzlü HEMŞİRELER aranmaktadı..

İş TanımıGüneş  elektrik santrallerinin Bakım & Onarım süreçlerini yönetecek  Servis Yöneticisi aramaktayız  Teknik bilgisi olan Tercihen güneşten elektrik üreten santraller konusunda en az 3 deneyimli Kadro kurabilecek Ekip yö..

İstanbul Avrupa / Tümü VATAN OKULLARI

İş TanımıVerimli Eğitim, Akademik Eğitim, Teknolojik Eğitim, Akılcı Eğitim ve Nitelikli Eğitim temelleri ile 16 yıllık akademik kazanımlarımızı “Eğitimin Vatanı” nda buluş..

İstanbul Avrupa / Tümü NAR MOTORLU ARAÇLAR VE TURIZM A.Ş.

İş TanımıGalata' da bulunan otellerimizin ofis bölümünde görevlendirmek üzere sekreter aranmaktadır.  Aranan NiteliklerDiksiyonu düzgün, Güleryüzlü, 1-2 yıl aynı pozisyonda görev almış, Esnek çalışma saatlerine u..

İstanbul Avrupa / Tümü ULUSOY SEYAHAT NAKLİYAT A.Ş.

İş TanımıULUSOY GLOBAL YATIRIMLAR HOLDING A.Ş.Aranan Nitelikler*MESLEK YÜKSEKOKUL VEYA ENDÜSTRİ MESLEK LİSELERİNİN İLGİLİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN OLMUŞ, *KUVVETLİ AKIM SİSTEMLERİ,AYDINLATMA SİSTEMLERİ,ELETRİK PANOLARI, ŞALT MALZEMELERİ,..

İstanbul Avrupa / Tümü İSNET TELEKOMÜNİKASYON

Aranan Nitelikler Meslek Yüksek Okulu ve/veya Üniversitelerin Elektronik, Bilgisayar ve Programlama bölümlerinden mezun, İletişim Ağı cihaz konfigürasyonu ve onarımı konusunda bilgi sahibi, Takım çalışmasına yatkın, sorumluluk alabilen ve analitik dü..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı Teknik Lise/EML/MYO Elektrik bölümü mezunu İstanbul Anadolu Yakasında ikamet eden, İletişim becerileri gelişmiş ve gelişime açık, B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif araç kullanabilen, Tercihen jeneratör bakım, onarım konus..