İstanbul Avrupa Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Teknik Uzman
İstanbul Avrupa / Tümü Diril Group

İş TanımıDiril Group Bünyesindeki DİRİL YAPI  Taahhüt ve İnşaat Ltd. şirketimizin, Gaziosmanpaşa ve Küçükköy şantiyelerinde elektrik tesisat işlerimizin, projelendirilmese, yönetim ve kontrolü ile hakedişlerinin oluşturulması işidir.Aranan Nitelikler..

İstanbul Avrupa / Tümü Diril Group

İş TanımıDiril Group bünyesindeki DİRİL YAPI  Taahhüt ve İnşaat Ltd. şirketimizin, Gaziosmanpaşa ve Küçükköy şantiyelerinde Saha Mühendisi olarak çalışacak,Aranan Niteliklerİşinde deneyimli, En az 5-10 yıl tecrübeli, İstanbul Av..

İstanbul Avrupa / Tümü Ark İnşaat

İş Tanımı Teknik projelerin planlama, şartname hazırlanması, ihale ve uygulama süreçlerinde aktif rol almak, Proje uygulama alanları ve inşaatlarının koordinasyonunda inisiyatif alabilmek ve İSG mevzuatına hakim olunması, ..

İstanbul Avrupa / Tümü GRAND S HOTEL

İş Tanımı4 Yıldızlı Hotelimiz ekibine katılacak ve yukarıda belirtilmiş olan pozisyon için başvuran adaylarda aradığımız nitelikler aşağıda sıralanmıştır;Aranan Nitelikler* En az Teknik Lise veya Endüstri Meslek Lisesi ya da yüksekokul ve ünive..

İstanbul Avrupa / Tümü GORRION HOTEL ISTANBUL

İş TanımıAtatürk Havaalanı bölgesinde faaliyet gösteren 5 Yıldızlı otelimizde görev yapacak Elektrik Teknikeri  arayışımız bulunmaktadır.Aranan NiteliklerElektrikçi ehliyetine sahip olmak, Yapılan bakımların otel standartlarına göre yap..

İstanbul Avrupa / Tümü Info Group

İş Tanımıwww.infogroup.infoAranan NiteliklerTercihen Mimar / İç Mimar ya da iyi derecede Autocad projesi okuyup anlayabilen, 3D Tasarım konusunda minimum 3 yıl deneyimli, İyi derecede 3DS MAX ve VRAY kullanabilen, Photo-..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıElektrikAranan NiteliklerKonut, avm, iş merkezi,fabrika yada hastane inşaatında çalışmış;  şefleri aranmaktadır...

İş TanımıHEITEC 1984 yılında Almanya'da kurulmuş otomasyon sektörünün lider firmalarından birisidir. 2005 yılından bu yana Türkiye'de hizmet vermektedir. HEITEC, Alman teknolojisini ve disiplinini Türk mühendisliğinin zeka ve becerisiyle harmanlayarak hem yurt içinde hem ulus..

İstanbul Avrupa / Tümü DOKTOR SADIK AHMET HASTANESİ

Aranan Nitelikler En az ilköğretim mezunu, Tercihen sağlık sektörü deneyimi olan, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Disiplinli,sorumluluk sahibi,ekip çalışmasına yatkın, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış...

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz çağrı merkezi sektöründe faaliyet gösteren sektöründe lider müşterimiz için Teknik Destek Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.Aranan NiteliklerBilgi Teknolojileri alanında deneyimli, Level 1  seviy..