İstanbul Avrupa Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Teknik Uzman

İş TanımıFirmamız 2004 yılında kurulmuştur. Mekanik tesisat taahhüt sektöründe hizmet vermektedir. Devam eden şantiyelerimizde/merkez ofisimizde görevlendirilmek üzere havalandırma, ısıtma, soğutma, klima, yangından korunma, basınçlı hava ve sıhhi tesisat konularında tecrübel..

İş TanımıFirmamız 2004 yılında kurulmuştur. Mekanik tesisat taahhüt sektöründe hizmet vermektedir. Devam eden şantiyelerimizde ve merkez ofisimizde görevlendirilmek üzere havalandırma, ısıtma, soğutma, klima, yangından korunma ve sıhhi tesisat konularında en az 5 yıl tecrübel..

İstanbul Avrupa / Tümü ESAS HOLDİNG

Aranan NiteliklerMedline Acil Sağlık Ambulanslarında çalışmak üzere, Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği Bölüm mezunu (Paramedik) Ekip çalışması uyumlu, İstanbul'da ikamet eden/edebilecek, Nöbet usulu çalışma şekline uyum sağlayabi..

İstanbul Avrupa / Tümü Dekor Ahşap Ürünleri Sanayi A.Ş.

İş TanımıMutfak sektörünün lider markası Lineadecor'un İstanbul'daki yetkili bayilerinde görevlendirilmek üzere mimarlar arıyoruz.   İş Tanımı: Müşteri taleplerine uygun şekilde mutfak projelerinin hazırlanması, Hazırlanan projelerin t..

İş Tanımı Numune olarak ve üretim için hazırlanan modellerin kalıplarının zamanında ve doğru bir şekilde hazırlanmasını ve ilgili birimlere teslim edilmesini sağlayacak 'MODELİST' arayışımız mevcuttur. Bütün sosyal haklar mevcut olup, ücret dolgundur... ..

İstanbul Avrupa / Tümü Kappa Kimya Ltd. Şti.

İş TanımıKağıt ve selüloz üretim sektöründe çeşitli firmaların mümessillik ve distribütörlüğünü yapmakta olan firmamızda çalışmak üzere TEKNİK SERVİS MÜHENDİSİ aranmaktadır. Pozisyon gereği sık seyahat etmeye uygun olunmalıdır.Aranan Nitelikler..

İstanbul Avrupa / Tümü AYTEK SOĞUTMA

İş TanımıAytek Soğutma Sistemleri, 1983 yılından beri, başta plastik, kauçuk, metal işleme,beton santralleri,kimyasal tesisler ve klima havalandırma sektörleri olmak üzere,sanayinin bir çok farklı alanında, fabrikaların ihtiyaç duyduğu,su soğutma sistemlerinin, üretimi,satışı..

İstanbul Avrupa / Tümü Kafe Pi Group

İş TanımıKafe Pi Group Merkez Ofis'te görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler Tercihen Üniversitelerin veya Meslek Yüksekokullarının Bilgisayar bölümlerinden mezun, Konusunda min 5 yıl deneyim sahibi, ..

İstanbul Avrupa / Tümü ÜLKE ŞİRKETLER GRUBU

İş TanımıAna yüklenici hizmeti verdiğimiz SİNPAŞ GYO'ya ait, Queen Central Park-Bomonti projemizde görevlendirilmek üzere "Makanik işler Şefi" çalışma arkadaşı aramaktayızAranan Nitelikler ..

İstanbul Avrupa / Tümü ÜLKE ŞİRKETLER GRUBU

İş TanımıAna yüklenici hizmeti verdiğimiz SİNPAŞ GYO'ya ait, Queen Central Park-Bomonti projemizde görevlendirilmek üzere "Hakediş Mühendisi" çalışma arkadaşı aramaktayız.Aranan Nitelikler ..