İstanbul Avrupa Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Teknik Uzman
İstanbul Avrupa / Tümü ARAS KARGO

İş Tanımı Konveyör ve ayrıştırma sistemi makinelerinin elektromekanik makine arıza tespitini, onarımını, planlı bakım çalışmalarını ve gerektiğinde yeni makinelerinin kurulum çalışmalarını yapmak, Arıza duruşlarına en kısa sürede müdahale ederek, makinelerin s..

İş TanımıTekstil sektöründe faaliyet gösteren, kendi kolleksiyonunu hazırlayan, dijital süblime metraj transfer baskı ve baskılı kumaş imalatı yapan bir firmayız.Aranan NiteliklerDijital metraj transfer baskı imalatı yapan firmamızın desen stüd..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

Aranan Nitelikler- Konu ile ilgili deneyimi olan - Arazi Aplikasyonu, Kübaj çalışmaları ve metraj hesabı yapabilecek- Total Station, Nivo ve diğer harita ölçme ve ölçümleme araçlarını kullanabilen- Analitik düşünebilen, ekip çalışmasına yatkın, özgüveni y..

İstanbul Avrupa / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş Tanımı  Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Türkiye’nin lider bankalarından birinin İstanbul şubelerinde görevlendirilmek üzere “Gişe Yetkilileri” arıyoruz.  Aranan Nitelikler  - 20/27..

İstanbul Avrupa / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş Tanımı   Danışmanlığını yapmakta olduğumuz GSM sektörünün lider firmalarından birinin çağrı merkezinde görev yapmak üzere “ Inbound Müşteri Temsilcileri” aramaktayız.  Aranan Nitelikler  -..

İstanbul Avrupa / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş Tanımı  Danışmanlığını yapmakta olduğumuz GSM sektörünün lider firmalarından birinin çağrı merkezinde görev yapmak üzere “ Tele Marketing Müşteri Temsilcileri” aramaktayız.  Aranan Nitelikler ..

İstanbul Avrupa / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş Tanımı  Danışmanlığını yapmakta olduğumuz GSM sektörünün lider firmalarından birinin çağrı merkezinde görev yapmak üzere “ Teknik Destek Müşteri Temsilcileri” aramaktayız.  Aranan Nitelikler  ..

İstanbul Avrupa / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş Tanımı  Danışmanlığını yapmakta olduğumuz GSM sektörünün lider firmalarından birinin sahada sıcak satışını yapacak “ Mobil Satış Yetkilileri” aramaktayız.  Aranan Nitelikler  - 19/28 yaşla..

İstanbul Avrupa / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yaptığımız mimarlık firması,  Mimari proje, dekorasyon, fuar standı,  peyzaj, işlerinde projenin her aşamasında talepleri karşılayabilecek bilgi ve birikime sahiptir.Aranan Nitelikler  ..

İstanbul Avrupa / Tümü MUTLUSAN ELEKTRİK A.Ş.

İş Tanımı Fason süreçlerini takip edebilecek, Üretim planlama ve üretim süreç yönetimi konusunda tecrübeli, Tercihen ERP  programlarını kullanabilen, Planlama, analitik düşünme, analiz ve raporlama yeteneği gelişmiş, Üretim ..