İstanbul Avrupa Uzman Yardımcısı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Uzman Yardımcısı
İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Enbio Endo Medikal

Tıbbi cihaz sınıfında üretim yapan bir firmayız, Tıbbi cihaz yönetmeliği ve ISO 13485 kalite sistemlerinin işletilmesinde , İyi derece İngilizce konuşma,okuma ,yazma konularında çok iyi durumda olan, Bilgisayar konusunda tecrübeli çizim programlarını autocad ,3D max kullanma..

İstanbul Avrupa / Esenler NEUTEC İLAÇ SAN. TİC. A.Ş.

-Üniversitelerin Kimya Mühendisliği bölümlerinden mezun -Satınalma alanında kariyer yapmayı planlayan -30 yaşını aşmamış -İyi derecede İngilizce bilen -MS Office uygulamalarına hakim -Takım çalışmasına yatkın, sonuç odaklı, planlama ve organizasyon yeteneği gelişmiş..

İstanbul Avrupa / Avcılar Cbn Lojistik Depolama Ve Dağıtım Aş.

Tercihen Üniversitelerin İşletme, İktisat, Ekonomi, Ekonometri, Matematik, İstatistik bölümünden mezun, Bütçe ve Raporlama alanında en az 1 yıl deneyimli, Planlama ve raporlama becerileri gelişmiş, SAP (FI ve PA Modülü) programını kullanabilen (Tercih Sebebidir.), MS Office ..

İstanbul Avrupa / Şişli Tepe Servis ve Yönetim A.Ş

Şirketimizin Mecidiyeköy'de bulunan Çağrı Merkezi' nde, aşağıdaki niteliklere uygun ürünlerimizin ve servislerimizin Telemarketing kanalı ile satışının gerçekleştirilmesi konularında görevlendirilmek üzere “Çağrı Merkezi Sigorta Satışı - Telemarketing Agent” lar aranmaktadır. ..

İstanbul Avrupa / Avcılar Cbn Lojistik Depolama Ve Dağıtım Aş.

• Üniversitelerin İşletme, İktisat, Ekonometri, Maliye vb. bölümlerinden mezun • En az iki yıl Finans / Muhasebe departmanlarında tecrübe sahibi, • MS Office uygulamalarına hakim, • Tek düzen hesap planına hakim, • Tercihen ERP sistemleri kullanım deneyimine sahip, • ..

İstanbul Avrupa / Avcılar Cbn Lojistik Depolama Ve Dağıtım Aş.

Yetkinlikler; -En Az Ön Lisans mezunu, -SAP programını ve Ms Office programlarını kullanabilen (Tercih Sebebidir.), -Diksiyonu düzgün, -İletişimi kuvvetli ve ekip çalışmasına yatkın, -B sınıfı ehliyetli, aktif araç kullanabilen, - Erkek Adaylar için askerliğini ..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Başalan Patent Ve Trade Mark

Patent Tasarım Marka Uzmanı olarak yetiştirilmek üzere, iyi derecede İngilizce bilen, üniversite mezunu 18-27 yaş aralığında bayan eleman alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Esenyurt FİRMA ADI GİZLİ

GENEL NİTELİKLER *Lise veya Meslek Yüksek Okul mezunu, *En az 2 yıl aynı pozisyonda görev yapmış olması, *Tercihen SQL tabanlı LOGO, MİKRO vb. programları kullanabilen, *MS Office programlarını ve ERP programlarını kullanabilme yeteneğine sahip, *Prezantabl..

İstanbul Avrupa / Esenyurt FİRMA ADI GİZLİ

GENEL NİTELİKLER *Lise veya Meslek Yüksek Okul mezunu, *MS Office programlarını ve ERP programlarını kullanabilme yeteneğine sahip, *Prezantabl *Diksiyonu düzgün, *Müşteri ve Sonuç Odaklı, *Problem çözme yeteneğine sahip, *Sorumluluk ve disiplin sahib..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Kontak Artı İletişim

Tercihen Ticaret meslek lisesi mezunu Ön muhasebe pozisyonunda; **Mali işlemler anlamında en az 1 yıl deneyimli **Sorumluluk sahibi, gelişime açık, takım çalışmasına yatkın, iş disiplini yüksek, **Günlük işlemlere ait evrakların muhasebeleştirilmesi ** Fatura düzenlen..