İstanbul Avrupa Uzman Yardımcısı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Uzman Yardımcısı
İstanbul Avrupa / Beşiktaş Firma Adı Gizli

Tercihen üniversitelerin, Bilgisayar, Endüstri, Elektrik Elektronik, Matematik Mühendisliği ya da Bilgisayar Programcılığı bölümlerinden mezun, MS SQL veri tabanı üzerinde müşteri taleplerine çözüm üretip, raporlama konusunda destek verebilen, Projelerin implementasyon süreçlerind..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Tam Plastik

Genel Nitelikler Lisans mezunu, Yeni mezun ya da benzer pozisyonda 1-2 yıl deneyimli, Bu alanda uzmanlaşmayı hedefleyen, Sorumluluk sahibi, güçlü organizasyon ve iletişim becerilerine sahip olan, MS Office programlarını aktif olarak kullanabilen, İyi düzeyde İngil..

İstanbul Avrupa / Şişli Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama

İş Tanımı Doğrudan Pazarlama alanında faaliyet gösteren şirketimize MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETMEN YARDIMCISI alımı yapılacaktır. Aranan Temel Nitelikler -Bay & Bayan -Avrupa Yakasında ikamet eden -Üniversite Mezunu, -MS Office Programlarını özellikle ..

İstanbul Avrupa / Tümü CİVİTAS HR

CIVITAS Danışmanlık, yurtiçi ve yurtdışında faaliyet gösteren birçok firmaya insan kaynakları alanında danışmanlık hizmeti veren bir firmadır. CIVITAS Danışmanlık, uzman ekipleri ile seçme, değerlendirme ve yerleştirme süreçlerinde kaliteli istihdam hizmetleri sunmaktadır. Danışmanlığın..

İstanbul Avrupa / Şişli Cf Yazılım

Üniversitelerin ilgili mühendislik veya bilgisayar programcılığı bölümlerinden mezun olmuş, •Mobil Yazılım geliştirme (IOS, Android) ve Asp .Net ile yazılım geliştirme tecrübesine sahip, •SQL Server veritabanında tecrübeli, temel sorgulamaları yapabilen ve raporlar üretebilen, •Ter..

İstanbul Avrupa / Şişli Diyalog İstanbul Araştırma

QUALIFICATIONS • Having a University degree from a reputable university in Turkey or abroad (Business Administration, Economics, Statistics, Econometrics, Sociology) • Eager and determined for a career in Market Research • Excellent command of written and spoken English • Ad..

İstanbul Avrupa / Güngören Can-Atar Sigorta

CAN-ATAR SİGORTA ACENTELİĞİ'MİZİN MUHASEBE DEPARTMANINA MUHASEBECİ ALINACAKTIR. ARANAN NITELIKLER: SİGORTA ACENTELIGİNDE VEYA BROKERLİKTE MUHASEBE DEPARTMANINDA EN AZ 2 YIL ÇALIŞMIŞ . TERCİHEN GÜNGÖREN-ESENLER-BAHÇELİEVLER-BAKIRKÖY CİVARINDA İKAMET EDEN, ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Lunch Box

İş açıklaması: Dünya mutfağı üzerine sektörde faaliyet gösteren LunchBox restoran zincirinin İkitelli Organize Sanayi/Çevre Sanayi Sitesi içerisinde bulunun genel merkezi için muhasebe müdürü aranmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar: Aranan Nitelikler;..

İstanbul Avrupa / Silivri toksöz grup

GENEL NİTELİKLER Toksöz Grup şirketlerimizden biri olan Sanovel İlaç bünyesinde çalışmak üzere Silivri fabrikamızda görevlendirilecek “Likit Pomat Uzman Yardımcısı” arayışımız bulunmaktadır. • Üniversitelerin Kimya veya Kimya Mühendisliği Bölümlerinden mezun, • İyi derecede ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Lunch Box

İş açıklaması: Dünya mutfağı üzerine sektörde faaliyet gösteren LunchBox restoran zincirinin İkitelli Organize Sanayi/Çevre Sanayi Sitesi içerisinde bulunun genel merkezi için muhasebe sorumlusu aranmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar: Aranan Nitelikler;..