İstanbul Avrupa Uzman Yardımcısı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Uzman Yardımcısı
İstanbul Avrupa / Tümü CMC - Customer Management Center

İş TanımıHedef Başarmaksa Doğru Yerdesiniz...Türkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden biri olarak,4.500'in üzerindeki çalışanımızla,İstanbul’da 4, Malatya ve Şanlıurfa’da toplam 6 ayrı lokasyonda80’den fazla iş..

İstanbul Avrupa / Tümü EKOL LOJİSTİK

İş TanımıLojistik sektöründe hizmet veren şirketimizde Hadımköy ve Erenköy Gümrük Ofisilerimizde görev alarak gümrük tescil işlemlerini takip edecek, evrak süreçlerinde görev alacak, gümrük mevzuat ve uygulamalarına hakim, esnek çalışma gün ve saatlerine uyum gösterebilecek, ..

İstanbul Avrupa / Tümü Sinpaş GYO

İş TanımıTürkiye’nin öncü gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketlerinden Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.' nde görev almak üzere, aşağıda belirtilen niteliklere sahip “Muhasebe Sorumlusu" aranmaktadır.   Alış, satış ve yansıtma fatura..

İstanbul Avrupa / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz banka için ; Direkt Satış Ekiplerinin stratejilerine uygun olarak Aktif Kredi Kartı Satışı yapmak.Aranan NiteliklerBay /Bayan,19-30 yaşları arasında,En az ön lisans mezunu,..

İş Tanımı1982 yılında kurulan BİLGİTAŞ Teknik Servis ve Ticaret A.Ş. yetkili bayisi olan şirketimiz, faaliyetlerine 1992 tarihinde başlamış ve 1999 yılında unvan değişikliği yaparak ürün gamını ve hizmet perspektifini genişleterek çalışmalarına pazar lideri olarak devam etmek..

İstanbul Avrupa / Tümü KADİFETEKS MENSUCAT SAN. A.Ş.

İş TanımıÇıkan ve çıkacak story, kartela ve renklerin planlamasını yapar. Kartela hazırlanmak üzere renk düzenlenmesi için renk şablonu hazırlar. Hazırlanan renk şablonlarını kontrol edip renk seçer. Yıl içindeki fuarlarla ilgili bilgi toplar, bilgi al..

İş TanımıTASARIM, MARKA VE PATENT UZMANI OLARAK, DOSYA TAKİBİ VE YAZIŞMALARI YAPABİLECEK, YETİŞTİRİLMEK ÜZERE İYİ DERECEDE İNGİLİZCE BİLEN BAYAN EKİP ARKADAŞI ARAMAKTAYIZ.Aranan NiteliklerTASARIM, MARKA VE PATENT UZMANI OLARAK, DOSYA TAKİBİ VE ..

İstanbul Avrupa / Tümü PAR DANIŞMANLIK

Aranan Nitelikler-ANALİTİK -HIZLI DÜŞÜNEBİLEN -İLETİŞİMİ KUVVETLİ -MUHASEBE BİLGİSİ OLAN -PREZANTEBL -SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN -BAYAN ASİSTAN ARANMAKTADIR..

İstanbul Avrupa / Tümü NETLOG LOJİSTİK GRUBU

İş Tanımı“Yüzde yüz yerli sermayeye sahip olan ve 2004 yılında kurulan Netlog Lojistik Grubu, bugün lojistik alanında konularında lider 18 şirket ve markalarıyla yerel, bölgesel ve global pazarlarda hizmet sunarak hızla büyümesini sürdürüyor. Netlog Lojistik..

İstanbul Avrupa / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından Yıldız Holding, Ülker Çikolata Topkapı fabrikasında faaliyet göstermekte olan tesislerinde görevlendirmek üzere Elektrik-Elektronik Bakım Mühendisi aramaktadır. Pozisyon ile ilgili kısa görev tanımı ve uygun ad..