İstanbul Avrupa Uzman Yardımcısı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Uzman Yardımcısı
İstanbul Avrupa / Avcılar Cbn Lojistik Depolama Ve Dağıtım Aş.

Yetkinlikler; -En Az Ön Lisans mezunu, -SAP programını ve Ms Office programlarını kullanabilen (Tercih Sebebidir.), -Diksiyonu düzgün, -İletişimi kuvvetli ve ekip çalışmasına yatkın, -B sınıfı ehliyetli, aktif araç kullanabilen, - Erkek Adaylar için askerliğini ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Türkiye Veri İşleme Üssü

Firmamızda yetiştirip çalıştırılmak üzere yazılım veya databaes konusuna ilgili, Yeni mezun bilgisayar mühendisi veya benzer en az 4 yıllık okul mezunu (mühendis title olan) çalışma arkadaşları aranmaktadır. Tercihen php postgresql sql html bootstra..

İstanbul Avrupa / Şişli Tepe Servis ve Yönetim A.Ş

Genel Nitelikler: Şirketimizin Mecidiyeköy'de bulunan çağrı merkezinde görevlendirilmek üzere, aşağıdaki niteliklere uygun Çağrı Merkezi Tele Satış Uzman Yardımcısı alınacaktır. -En az MYO, tercihen üniversitelerin 4 yıllık ilgili bölümlerinden mezun, -En az 6 ay Çağ..

İstanbul Avrupa / Şişli Asistan Teknoloji

Asistan Teknoloji A.Ş. 'inde Müşterilerimize Uzaktan destek verebilecek diksiyonu düzgün personeller aranmaktadır. - En az 2 yıl tecrübesi olan, - Müşteri ile doğrudan iletişim kurma deneyimine sahip ve bu süreci etkili şekilde yürütecek, - iş takibi ve sonuçlandırma konusun..

İstanbul Avrupa / Avcılar Cbn Lojistik Depolama Ve Dağıtım Aş.

*Lisans veya Önlisans Mezunu, *Tercihen Muhasebe Bürosu Tecrübesi Olan, *Mevzuata ve Hesap Planına hakim, *Muhasebe Konusunda Kariyer Hedefleyen, *Gelişime ve Öğrenmeye Açık, *Takım Çalışmasına Yatkın, *SAP programını bilen (Tercih Sebebidir.) *Askerlik Enge..

İstanbul Avrupa / Tümü KUANTUM PATENT

İş TanımıTürk Patent Enstitüsü nezdinde işlem yapmaya yetkili firmamızın, Avrupa Yakasında bulunan ofisine; Yurtiçi ve Yurtdışı -Patent Tescili, -Faydalı Model Tescili ve -Endüstriyel Tasarım Tescili işlemleri konusunda yetiştirilecek ..

İş TanımıŞirketimiz , Kimya sektörnde 40 yılı aşkın süre içersinde uluslararası ticari faliyet göstermektedir, çeşitli dünya lideri markaların distiribütörlüğünü yapmaktadır, konusunda lider ve söz sahibidir.  Aranan Nitelikler..

İstanbul Avrupa / Tümü Berkosan A.Ş.

İş Tanımı1993 yılında Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmek için kurulan Berkosan A.Ş. bugün, yaklaşık 160 çalışanıyla, İMKB'ye bağlı Gelişen İşletmeler Piyasası'nda hisseleri satışa sunulan ilk şirket olma özelliğini taşımaktadır. Gelişen İşletmeler Piyasası'nın ardından 2012 ..

İstanbul Avrupa / Tümü NETLOG LOJİSTİK GRUBU

İş TanımıYüzde yüz yerli sermayeye sahip olan ve 2005 yılında kurulan Netlog Lojistik Grubu, bugün lojistik alanında konularında lider 17 şirketiyle hizmet sunuyor ve hızla büyümesini sürdürüyor. Netlog Lojistik Grubu, Türkiye'de ve Uluslararası arenada lojistik hizmetler sun..

İstanbul Avrupa / Tümü IŞIK MENKUL DEĞERLER A.Ş.

İş Tanımı   Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Finans sektörünün satış alanında en az 6 ay deneyimli, Sermaye piyasalarını ilgilendiren gelişmeleri yakından takip eden, Şirket vizyon ve hedeflerini i..