İstanbul Avrupa Yönetici Adayı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Yönetici Adayı
İstanbul Avrupa / Başakşehir Domino's Pizza

İşte bir fırsat daha: İşte bir fırsat daha! Vardiya Müdürü, Asistan Müdür ya da Restoran Müdürü olmak istersen… Operasyonel yeteneklerini ileriye taşıdığın kariyer yolunda; Bölge Müdürü, Franchisee olma fırsatın var! Bizim bur..

İstanbul Avrupa / Tümü RAMMAR GROSS HİPERMARKETLERİ

Misafirlerimizi, ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda , yenilikçi anlayışımızla , hizmetlerimizi geliştirerek, 35000 m2 alanda, 42 misafir salonumuzda 1200 çalışanımızla özenle her gün ağırlıyoruz. 'Semtinin En Sevilen Süpermarketi Olmak' vizyonu ile; Kurumsal gelişimini organize eden ..

İstanbul Avrupa / Şişli Migros

GENEL NİTELİKLER Üniversiteden yeni mezun olmuş ve son 3 ay sigorta primi yatmamış, Tercihen İşletme, İktisat ve Yönetim Bilimleri bölümlerinden mezun, Perakendenin dinamizmine ayak uydurabilecek, İnsan ilişkilerinde başarılı ve sonuç odaklı, Müşteri odaklı yakla..

Yeni açılacak olan Başakşehir'deki tatlı - cafe - pastane sektörünü içeren mağazamıza yönetici pozisyonunda aday aramaktayız... Tercihen en az lise mezunu Askerliğini tamamlamış (bay adaylar için) Mağazacılık alanında en az 3 yıl yöneticilik deneyimi olan...(yöneticilik de..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Goodline Su Arıtma Ticaret Limitet Şirketi

* Lise ve üstü mezuniyet, *MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, *Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, *Dinamik; detaya özen gösterme ve analitik düşünme becerileri gelişmiş, *Sözlü ve yazılı iletişim becerilerine sahip, takım çalışmasına yatkın,..

İstanbul Avrupa / Tümü Lider Kadro Turizm Organizasyon

Genel Nitelikler: * Lise veya üniversite mezunu, * Pirim usulü çalışabilecek, * 15 gün Ofis de 15 gün Sahada bulunacak, * Raporlama ve planlama yapabilecek, * Ekip kurup ve organizasyon yönetebilecek, * Diksiyonu düzgün, i..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Roni Danışmanlık

Piyasa Araştırma Hizmetleri veren firmamızda organizasyon, planlama ve kontrol süreçlerinde görev alacak; 25-33 yaş arası Bayan En az yüksek okul mezunu En az 3 yıl ofis içi iş tecrübesine sahip Diksiyonu düzgün ve Türkçe'yi okuma yazmada doğru ve akıcı bir şekil..

İstanbul Avrupa / Şişli İndeo Kurumsal Bilgi Teknolojileri

Firmamızın Muhasebe Departmanında görev alacak, aşağıda belirtilen niteliklerde elemanlar aramaktayız. • Ticaret Lisesi, muhasebe meslek yüksek okulu veya üniversitelerin ilgili bölümlerinde mezun, • Asgari 3 yıl muhasebe konusunda iş tecrübesi olan, • Tek Düzen Hesap Planı ..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Mass Direct

ACİLL Vasıfsız eleman kadrosu oluşturabilecek yöneticiler aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü 7 / 24 Emlak Durağı

BEYLİKDÜZÜ E5 YAKINI GAYRİMENKUL OFİSİMİZE BEYLİKDÜZÜ VE ÇEVRESİNDEKİ İKAMET EDEN BAY BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ALINACAKTIR..