İstanbul Avrupa Yönetici Adayı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Yönetici Adayı
İstanbul Avrupa / Tümü Özel Aktif Fizik Tedavi Hastanesi

İş Tanımıİstanbul'da bulunan "Aktif Fizik Tedavi Merkezi"nde tam zamanlı çalıştırılmak üzere "Hastane Yöneticisi" aranmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Tercihen Fizik Tedavi konusunda deneyim..

İstanbul Avrupa / Tümü FS YAPIM

İş Tanımıİstanbul,Şişli -Esentepe bölgesindeki ofisinde görevlendirilecek, medya sektöründe hizmet veren ajansımızın,  yöneticilerin iş akışını planlayacak, iş planamaları ile ilgili gerekli hazırlıkları gerçekleştirecek yönetici asistanı aranmaktadır.Aranan N..

İstanbul Avrupa / Tümü ÖZEL ERDEM HASTANESİ

İş Tanımıİleri teknoloji tıbbi donanımız, uzman hekimlerimiz ve eğitimli kadromuz ile İnsana Hizmet Erdem'dir sloganı ile hizmet veren hastanelerimizin öncelikle hasta ilişkileri departmanında yetiştirilmek üzere;Aranan NiteliklerÜniversiteleri..

İş TanımıDÜRKOPP ADLER ve PFAFF Industrial sanayi dikiş makinalarının Türkiye Mümessilliğini yapmakta olan, sektörün öncü kuruluşlarından olan şirketimizde YÖNETİCİ ASİSTANI olarak görev alacak bayanAranan Nit..

İstanbul Avrupa / Tümü LANOSO İPLİKÇİLİK

İş Tanımıİyi derecede ingilizce bilen, dijital pazarlama, sosyal medya faaliyetleri yapabilecek, e-ticaret satış kanallarına yönelik operasyonel süreçlerin oluşturulması, yönetilmesi ve denetlenmesi konularına hakim bayan yönetici adayı alınacaktır.Aranan Nite..

İstanbul Avrupa / Tümü ÜNAL KABLO

İş TanımıKablo Üretimi alanında 1979’ dan bu yana faaliyet gösteren firmamızın Tekstilkent, Koza Plaza’ da bulunan ihracat departmanında görevlendirilmek üzere, İngilizce, Arapça ve Fransızca dillerinden en az birini profesyonel olarak kullanabilen takım arkadaşla..

İstanbul Avrupa / Tümü Turkuaz Suites

İş Tanımı  Beşiktaş'ta, Akaretler'in merkezinde yer alan ve etrafı kafe ve tasarım galerileri ile çevrili olan bu şık otel, konuklarına klima, ücretsiz Wi-Fi ve tam donanımlı mutfak bulunan modern tasarımlı, açık renkli daireler sunmaktadır. Resepsiyonu günün 24 saati..

İstanbul Avrupa / Tümü ERENLER MEDİKAL SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

İş TanımıPotansiyel müşteri / tedarikçi araştırması yapmak, mevcut müşteriler/ tedarikçiler ile kurulmuş olan ilişkinin sürekliliğini sağlamak Potansiyel gördüğü ürün ve pazarlar ile ilgili detaylı araştırma yapmak, yapılan çalışmayı raporlama..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıBina ve Tesis Yönetimi Alanında Hizmet Veren Organizasyonumuz için iş arkadaşlarına ihtiyacımız vardır. Site, Residence Yönetici Adayı - Management Trainee İstanbul Merkezli Avrupa Yakası Beşiktaş'ta Bul..

İş Tanımı*Tekstil aksesuarları toptancılığı alanında hızla büyüyen firmamızda,  *Çalışacak takım arkadaşımızın; konfeksiyon, tekstil PAZARINI ve sektörü çok iyi bilmesi gerekir.  *MÜŞTERİ diyaloğu güçlü, deneyimli; ürün PAZARLAMA ve SATIŞ da iddialı,  ..