İstanbul Avrupa Yönetici Adayı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Yönetici Adayı

BİLGİ İŞEM ÜRÜNLERİ SATIŞ TEMSİLCİ, SATIŞ YETKİLİSİ ŞİRKETİMİZ HAKKINDA BİLGİ ÜNİVERSİTE VE OKULLARDA ANAHTAR TESLIM EĞİTİM SINIFLARI ve KONFERANS SALONLARI KURAN 35 YILDIR FALİYETTE OLAN ANONİM ŞİRKETİZ VİZYON VE MİSYONUMUZ: Ülkemizde eğitimin, kalitesinin artırılması amacı..

İstanbul Avrupa / Avcılar İSTANBUL SERVİCE GROUP

TEMİZLİK, GÜVENLİK, DANIŞMA VE YÖNETİM HİZMETLERİ VERMEKTE OLDUĞUMUZ ŞİRKETİMİZİN MERKEZ OFİSİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE AŞAĞIDA BELİRTİLEN VASIFLARDA TAKIM ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ. - Operasyon uygulamalarında deneyimli, - Personel ve özlük işlerinde deneyimli, - Personeli sevk ve ..

İş TanımıCarrefourSA, perakende alanında kariyer yapmak isteyen yeni mezunlara kariyer fırsatları sunuyor. İstanbulda yer alan hipermarketlerimizin taze gıda bölümleri (Pasta-Ekmek, Kasap, Şarküteri, Balık, Sebze Meyve) için yetiştirilmek üzere "Yeni Mezun Yönetici Adayları" ..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler FİRMA ADI GİZLİ

İşin Tanımı : Sektöründe köklü bir geçmişi olan şirketimizin Muhasebe kayıtlarının tutulması, muhasebe ile ilgili işlemlerin yasalara ve tekdüzen muhasebe sistemine uygun bir şekilde yerine getirilmesinin sağlanması. Muhasebe kayıtlarına istinaden gerekli beyanname ve..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Yıldız Konut Yapı İnşaat San.

İNŞAAT ŞİRKETİNİN VE SİTE YÖNETİMİNİN MUHASEBE VE FİNANS İŞLERİNİ YAPABİLECEK AYNI ZAMANDA YÖNETİCİ VASIFLARINA SAHİP MESAİ SORUNU OLMAYAN KENDİNE ÖZ GÜVENİ OLAN İKNA KABİLİYETİ GÜÇLÜ UZUN SÜRELİ ÇALIŞMAYI DÜŞÜNEN BİLGİSAYAR KULLANMAYI İYİ BİLEN PERSONEL ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Tümü CarrefourSA

İş Tanımıİstanbul Anadolu Yakası CarrefourSA Hiper Mağazamızın Taze Gıda bölümünde çalışmak üzere Veteriner Hekim arayışımız mevcuttur.Aranan Nitelikler- Veteriner Fakültesi mezunu - Tercihen Perakende sektöründe çalışmış - Erke..

İş Tanımı19 yıllık tecrübesi, 5000'in üzerindeki müşteri portföyü ve Deneyimli Personeli ile Güvenlik Sektörünün köklü firmalarından biridir. Birçok başarılı projeye imza atmış olan firmamız, Bünyesinde 20 teknik personel ve 5 Satış personeli ç..

İş TanımıİTHALAT & İHRACAT ŞİRKETİMİZEAranan NiteliklerÜNİVERSİTELERİN DIŞ TİCARET  VEYA YABANCI DİL PROGRAMLARINDAN MEZUN, İSPANYOLCA VEYA İNGİLİZCE İYİ DERECEDE KONUŞUP YAZABİLEN, OFİS PROGRAMLARINI ÇOK İYİ DERECEDE KULLAN..

İstanbul Avrupa / Tümü Kılıç Ali Paşa Hamamı

İş TanımıKılıç Ali Paşa Hamamı, Tophane'deki leventlere hizmet vermesi amacıyla Kaptan-ı Derya Kılıç Ali Paşa (Uluç Ali Reis) tarafından büyük usta Mimar Sinan’a yaptırılmıştı. Günümüze harap durumda giren Kılıç Ali Paşa Hamamı'nın renovasyonu bu yıl tamamlandı ve hizme..

İş Tanımı19 yıllık tecrübesi, 5000'in üzerindeki müşteri portföyü ve Deneyimli Personeli ile Güvenlik Sektörünün köklü firmalarından biridir.   Birçok başarılı projeye imza atmış olan firmamız, Bünyesinde 20 teknik personel ve 5 Satış p..