İstanbul Avrupa İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa
İstanbul Avrupa / Silivri EKOL GRUP GÜVENLİK

1999 yılından bu yana Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarında hizmet veren sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan şirketimiz bünyesinde; Bakırköy Adalet Sarayı projemizde günde 8 saat 3 vardiya ve diğer vardiya sistemleriyle çalışabilecek güvenlik personelleri alınacakt..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Alo Kaza

Halkla ilişkiler yüksekokul mezunu,yönetici vasfı olan 30-35 yaş arası prezantabl ,İZMİR GAZİEMİR ve İSTANBUL KAĞITHANE de açılacak yeni şubelerimize çalışma arkadaşları aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler World Security

ÇOK ACİL PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTLI BAY PERSONELLER ARANMAKTADIR. T.C. VATANDAŞI OLMAK, 5188 SAYILI KİMLİK KARTI OLMAK, 22 - 40 YAŞ ARALIĞINDA OLMAK, 1,70 VE ÜZERİ BOY, ASKERLİĞİNİ TAMAMLAMIŞ OLMAK. EYÜP - ALİBE..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler NİSA HASTANESİ

Türkiye’de sağlık sektöründe başarılı bir geçmişe sahip Medipol Sağlık Grubu’nun Bahçelievler’de faaliyet gösteren Nisa Hastanesi’nde görevlendirilmek üzere; • Yiyecek & İçecek sektöründe benzer pozisyonlarda en az 2 yıl deneyimli, • Yoğun iş temposuna ve vardiyalı çalışma siste..

İstanbul Avrupa / Şişli ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

İstanbul Avrupa / Sarıyer GARANTİ FİLO

Aranan Nitelikler • En az lise, tercihen üniversite mezunu, • Tercihen benzer pozisyonda tecrübeli, • Ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen, • Diksiyonu düzgün ve etkin konuşma yeteneğine sahip, • Dinamik, titiz ve sorumluluk sahibi, • MS Office prog..

İstanbul Avrupa / Tümü Özgü İdari Hizmetler

Türkiye’nin kendi sektörlerinde lider şirketlerine, mavi yaka ve beyaz yaka personel tedariği sağlayan firmamızın, Montaj Ekibinde görevlendirilmek üzere Montaj Elemanları aramaktayız. GENEL NİTELİKLER • Meslek lisesi mezunu • Mobilya ürün bilgisine ve montaj becerisine sahi..

İstanbul Avrupa / Tümü Özgü İdari Hizmetler

Danışmanlığını yapmak olduğumuz lojistik depo ve üretim alanında faaliyet gösteren müşteri firmalarımızda görevlendirilmek üzere daimi yevmiyeli çalışabilecek bay - bayan depo personelleri aramaktayız. İLETİŞİM BİLGİSİ Tolga BALKAYA 0545 479 78 11..

İstanbul Avrupa / Bakırköy BAYDÖNER

Benzer görevlerde en az 3 Yıl deneyim sahibi, Baydöner Standartlarını Salon bölümünde uygulayabilecek, Ekibine liderlik edip, hedefler doğrultusunda motive edebilecek, İnsan ilişkileri ve iletişim becerileri güçlü, Gelişime açık ve ekibini geliştiren, İstanbul Avrupa ya..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..