İstanbul Avrupa İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa
İstanbul Avrupa / Tümü 3İZ İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz sektörün lider markaları arasında yer alan ve Holding firması bünyesinde TAM KAPSAMLI GÜVENLİK anlayışı ile büyüyen Alarm ve Güvenlik Sistemleri firmamızda görevlendirilmek üzere, yüksek gelir ve kariyer hedefi olan takım arkadaşları arıyoruz. Sorumlu ..

İstanbul Avrupa / Tümü Kass Grup

GÜVENLİK SEKTÖRÜNDE DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞİRKETİ OLARAK FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZIN SİTE - AVM - REZİDANCE - MARİNA - OKUL - ŞANTİYE PROJELERİMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ANADOLU VE AVRUPA BÖLGELERİNDE 1800 - 2500 TL + SGK + YEMEK + ŞARTLARIYLA ÇALIŞABİLECEK VASIFLI VASIFSI..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Gaysan Mobilya

hareketli mobilyalar üreten firmamızın ,bağımsız yeni bir konsept oluşumunda görevlendirilecek aşağıda belirtilen niteliklere haiz çalışma arkadaşı arıyoruz. -yöneticilik vasıflarına haiz -mobilya üretim yönetiminde deneyimli -çizim ve tasarım programlarına hakim. -pla..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Orkun Şirketler Grubu

ORKUN ŞİRKETLER GRUBU BÜNYESİNDE TEMİZLİK HİZMETİNİ ÜSTLENDİĞİMİZ YENİ BAŞLAYACAGIMIZ PROJEMİZDE BÜYÜKÇEKMECE,BEYLİKDÜZÜ,ESENYURT,ÇATALCA, MİNAROBA SİNANOBA CİVARINDA DENEYİMLİ BAY BAYAN TEMİZLİK PERSONELLERİ ARANMAKTADIR. MESAİ SAATLERİ 08.00/17.00 HAFTADA B..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece TALON GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş.

SEFAKÖY E5 ÜZERİNDE OTEL PROJESİ; 1300 NET + 185 NAKİT YOL + AGİ + YEMEK SEFAKÖY E5 TE BULUNAN OTEL PROJEMİZE; 07:00 / 15:00 15:00 / 23:00 8 SAATLİK VARDİYA DÜZENİNDE GÖREV YAPACAK, ÖZEL GÜVENLİK KİMLİĞİ BULUNAN, 22/ 32 YAŞ ARALIĞINDA BAYAN ÖZEL GÜVENLİK GÖRE..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Göl Ayakkabı ( Sail Lakers )

Şirketimiz E-ticaret biriminde görevlendirilmek üzere sevkiyat personeline ihtiyacımız vardır; Görev Tanımı ; E-ticaret siparişlerinin paketlemesi ve sevk edilmesi Ürünlerin depolarımız arasında toplanarak sevkiyata hazırlanması İhtiyaç duyulan durumlarda..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece 3mp Matbaa

İkitelli Marmara San. Sitesinde bulunan matbaamıza illustrator, photoshop ve freehand kullanabilen, matbaa deneyimi olan grafiker alınacaktır. Erkek adaylar için askerliğini yapmış olması gerekmektedir. Başvurular incelenip adaylar görüşmeye çağırılacaktır...

İstanbul Avrupa / Avcılar Cbn Lojistik Depolama Ve Dağıtım Aş.

-Üniversitelerin İktisadi Bilimler Fakültesi ilgili bölümlerinden mezun olan -Minimum 2 yıl deneyimi olan -MS Office programlarına hakim -iyi derecede SAP bilen -Analitik düşünebilen -Öğrenmeye ve gelişime açık -Motivasyonu yüksek -İnsan ilişkilerinde ..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Arleva Kozmetik

İSTANBUL ARLEVA A.Ş. GENEL MERKEZİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE - Üniversitelerin Turizm / Halkla İlişkiler / İletişim bölümlerinden mezun, (Tercihen) - 25-40 yaşları arasında, - Üye memnuniyeti odaklı, - İnternet pazarlama stratejilerini bilen, - E- ticaret..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler World Security

ÇOK ACİLL BAY – BAYAN GÖZETİM DANIŞMAN İSTANBUL AVRUPA VE ANADOLU YAKASINDA BULUNAN ŞANTİYE, SİTE, RESİNDANCE, OKUL, HASTANE VB. GİBİ PROJELERİMİZDE GÖREV YAPACAK BAY – BAYAN GÖZETİM DANIŞMAN PERSONELLERİ ARANMAKTADIR. AVRUPA YAKASI; ESENYURT VE BEYLİKDÜZÜ BÖLGESİNDE BULUNAN..