İstanbul Avrupa İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa
İstanbul Avrupa / Eyüp ASİST ÖZEL GÜVENLİK

GÖKTÜRK DE BULUNAN SİTE PROJEMİZDE GÖREVLENDİRMEK ÜZERE, ÖZEL GÜVENLİK KİMLİĞİ OLAN, HAFTADA 6 GÜN GECE 22:00 İLE SABAH 06:00 ARASI ÇALIŞABİLECEK , BAY GÜVENLİK PERSONELLERİ ALINACAKTIR. ÜCRET; 1800,00-(Bekar AGİ dahil)+260,00-MULTİNET + SGK..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Lunch Box

Dünya mutfağı üzerine çalışmakta olan LUNCHBOX firmasının Bağcılar 212 AVM deki şubesinde çalışacak aşçı yardımcıları aranmaktadır. - Dünya Mutfağı ile ilgili yeterli bilgi ve deneyime sahip, - Bağcılar'a ulaşım sorunu olmayan, - Kişisel hijyene önem veren ve işin gerekti..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Fuar Dizayn Dekorasyon Ltd. Şti.

• Meslek lisesi ya da endüstri liseli elektrik bölümü mezunu • Çıraklık, kalfalık, ustalık belgesine sahip • Mesleki eğitim belgesine ve sertifikasına sahip • Alçak akım ve tesisat konusunda tecrübeli • Esnek çalışma saatlerine ve ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek • ..

İstanbul Avrupa / Fatih Elfsan Fuar

Yurt dışı fuar ve kongre çalışmaları yapan şirketimize 4 yıllık üniversite muhasebe bölüm mezunu bayan eleman alınacak, • Fatih, Bakırköy ,bahçelievler ,Bayrampaşa gibi ulaşım sorunu az bulunan yerlerden tercih edilecek • Cumartesi-Pazar tatil • Yabancı dil bilgisi tercih olabili..

En az lise mezunu Alanında en az 1 yıl deneyimli Ekip çalışmasına uyumlu, çalışma disiplinine sahip Office programlarını kullanabilen (word, excel) Diksiyonu düzgün, güler yüzlü, sözlü ve yazılı ieltişim becerileri yüksek, insan ilişkilerinde başarılı Dış görünüşüne öne..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Neslim Güngen Güzellik Akademi

GÜZELLİK AKADEMİSİ VE MERKEZİ OLAN SALONUMUZDA ÇALIŞMAK ÜZERE UZMAN;TERCİHEN ÜNİVERSİTE MEZUNU ESTETİSYEN VE GÜZELLİK UZMANI ARANMAKTADIR. ÖZELLİKLE CİLT VE ZAYIFLAMA KONULARINDA UZMANLIĞI BULUNANLAR TERCİH SEBEBİ OLACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Altın Emlak

Emlak sektöründe ilklerin öncüsü olan ALTIN EMLAK’IN, Beylikdüzü beykent adnankahveci ofislerinde görev yapmak isteyen Emlak Danışmanları aranmaktadır. Adaylarda aranan nitelikler: - En az lise mezunu, - Bilgisayar ve interneti etkin kullanabilen, - Ehliyeti olan ve aktif..

İstanbul Avrupa / Esenler Mahir Bilişim San. Tic. Ltd. Şti.

Firmamızda çalışmak üzere deneyimli Ön muhasebe personeli alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Ab Spiral Conta

Torna,freze ,elektrik işlerine eli yatkın yetiştirilmek üzere eleman alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Orkun Şirketler Grubu

ORKUN ŞİRKETLER GRUBU BÜNYESİNDE TEMİZLİK HİZMETİNİ ÜSTLENDİĞİMİZ YENİ BAŞLAYACAGIMIZ PROJEMİZDE BÜYÜKÇEKMECE,BEYLİKDÜZÜ,ESENYURT,ÇATALCA, MİNAROBA SİNANOBA CİVARINDA DENEYİMLİ BAY BAYAN TEMİZLİK PERSONELLERİ ARANMAKTADIR. MESAİ SAATLERİ 08.00/17.00 HAFTADA B..