İstanbul Avrupa İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa
İstanbul Avrupa / Bakırköy Echoll

Bakırköy bölgesinde devam eden inşaatlarımız için “İNŞAAT TEKNİKERİ “ aramaktayız. • Kaba inşaat, proje ve montaj konusunda en az 4 yıllık deneyime sahip, • çatı, cephe konularında bilgi ve tecrübe sahibi, • Aktif saha çalışması görevinde bulunacak • Verilen projelerin sahada..

İstanbul Avrupa / Güngören Rota Matbaa

ETİKET ÜRETİMİ YAPAN MATBAAYA POLAR GİYOTİN USTASI, GESTETNER BASKI USTASI, MAŞALI USTASI ARANIYOR...

İstanbul Avrupa / Güngören Rota Matbaa

ETİKET ÜRETİMİ YAPAN MATBAAYA COREL BİLEN TECRÜBELİ GRAFİKERLER ARANIYOR..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Mesa Metal

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Metal-İş Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren firmamıza BAYAN temizlik elemanı alınacaktır. Aranan Özellikler : * Benzer pozisyonda görev yapmış, * Hijyen konusunda duyarlı, * Sorumluluk sahibi ve disiplinli, * İşini seve..

İstanbul Avrupa / Eyüp ASİST ÖZEL GÜVENLİK

GÖKTÜRK DE BULUNAN SİTE PROJEMİZDE GÖREVLENDİRMEK ÜZERE, ÖZEL GÜVENLİK KİMLİĞİ OLAN, VARDİYALI ÇALIŞABİLECEK BAY GÜVENLİK PERSONELLERİ ALINACAKTIR. ÜCRET; 1800,00-(Bekar AGİ dahil)+200,00-MULTİNET + SGK..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Lider Reklam Mlz San Tic Ltd Şti

Reklam şirketimize cnc lazer ve ebatlama bilen operatör arkadaşlar alınacaktır..

İstanbul Avrupa / Avcılar Simge Peyzaj Proje

Fidanlığımızda müşteriye bakacak, bitki ve peyzaj konusunda deneyimli ,Ziraat veya peyzaj teknikeri alınacaktır.Halkalı ,Küçükçekmece'de ikamet eden ,araç kullanabilen arkadaşların cv göndermelerini rica ederiz...

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Hartek Mermer Granit Ltd Şti

MERMER SEKTÖRÜNE ELMASLI KESİCİ ÜRETİYORUZ. MERKEZ ÜRETİM TESİSİNDE ÇALIŞACAK DEPO SORUMLUSU ADAYI VE DEPO YARDIMCI ELEMANI ALINACAKTIR. BEŞYÜZEVLER - SULTANGAZİ- KÜÇÜKKÖY - GAZİOSMANPAŞA..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Karaca Paslanmaz

Karaca Paslanmaz Çelik -Paslanmaz çelik sektöründe en az iki yıl deneyimli Diksiyonu düzgün Seyehat problemi olmayan Askerliğini tamamlamış Çalışma tempomuza uyum sağlayabilecek çalışma arkadaşları aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Mesa Metal

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde endüstriyel toz boyama ve yaş boyama alanında faaliyet gösteren firmamızda toz boyama ve yaş boyama işinde çalışacak, askerliğini tamamlamış BAY elemanlar alınacaktır. Servisler : İkitelli - İkitelli Köprüsü'nden başlayıp Mehmet Akif Caddesi, ..