İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman
İzmir / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Yabancı Dil Kursu İZMİR ÖDEMİŞ Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Sosyal ve profesyonel birikimi..

İzmir / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Yabancı Dil Kursu İZMİR ÖDEMİŞ Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; EĞİTİM DANIŞMANI alınacaktır.Aranan NiteliklerSatış Departmanında görev alacak tecrübeli eğitim danışmanı alınacaktır. - Müşteri ilişkiler..

İş TanımıAmerikan Kültür Yabancı Dil Kursları İzmir Gaziemir Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler- Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Dili ve Edebiy..

İzmir / Tümü EPS DANIŞMANLIK A.Ş.

İş TanımıDanışmanlığını yürütmekte olduğumuz, %100 yabancı sermayeli dünyanın en büyük bankalarından biri olan kuruluş bünyesinde görevlendirilecektir.Aranan Nitelikler•En az lise mezunu,•Satış konusunda ..

İzmir / Tümü EPS DANIŞMANLIK A.Ş.

Aranan NiteliklerDanışmanlığını yaptığımız bankacılık sektöründe yer alan müşterimiz için,Direkt Satış Ekibi'nde görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz. - Lİse,MYO veya Lisans mezunu, - Bankacılık ve satış alanında kariyer yapmayı hedefleyen,..

İş TanımıHizmet verdiğimiz Müzik, Kitap, Film, Multimedya, Elektronik ve Hobi ürün kategorileri için “Part Time/Yarı Zamanlı Satış Temsilcisi" olarak çalışacak,  Temel Sorumluluğu; Görevli olduğu Mağazalarda, Mağaza Yöneticisi ve Ürün Sorumlusuna bağlı ola..

İş TanımıEarly American English İzmir Bornova Temsilciliği Play and learn grubu için; Kurum Müdürü alınacaktır.Aranan Nitelikler- Üniversitelerin okul öncesi öğretmenliği, anaokulu öğretmenliği veya çocuk gelişimi 4yillik lisans bölümlerinden b..

İzmir / Tümü Bemar Kariyer Okulu

İş TanımıTürkiye'nin Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ilk ve tek Kariyer Okulu olan BEMAR Kariyer Okulu Alsancak'da yarı zamanlı olarak istihdam edilmek üzere "Finans Eğitmeni" alınacaktır.Aranan Nitelikler• Üniversitelerin Finans ve Muhasebe..

İzmir / Tümü Harvard kıds

İş TanımıHARVARD KİDS Bornova Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; KURUM MÜDÜRÜ  alınacaktırAranan Nitelikler* Okulöncesi öğretmenliği anaokulu öğretmenliği veya çocuk gelişimi 4 yıllık lisans mezunu * kreş yada anaokullarında ez a..

İş Tanımı          40 yıldır İzmir Karşıayaka'da mobilya ve ev dekorasyonları sektöründe faaliyet gösteren ERSOY MOBİLYA her türlü mobilya, aksesuar, halı ve uyku merkezi alanlarında ürün perakende satışı üzerine hizmet vermektedir. Her geçen gün ürün yelpazesini kaliteli ve ..