İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman
İzmir / Tümü Rönesans Teknik

İş Tanımı İş programlarının sahada takibi, sapmaların çıkarılması ve teknik ofise bildirilmesi, Projeye ait keşfin, adam saatin haftalık/aylık gerçekleşme durumunun takibi, sapmaların çıkarılması ve teknik ofise bildirilmesi, Günlük ve haftalık faali..

İzmir / Tümü Rönesans Teknik

İş Tanımı Şantiye mobilizasyonun ve organizasyonunun sağlanması, İşlerin iş programına ve kalite kurallarına uygun olarak yürütülmesi için saha ekibinin organize ve koordine edilmesi, Taşeron faaliyetlerinin yönetilmesi, denetlenmesi,  Saha..

İzmir / Tümü Rönesans Teknik

Aranan NiteliklerŞirketimizin İzmir'de yapımını üstlendiği üst yapı projesinde görevlendirilmek üzere; Meslek Yüksek Okullarının İnşaat bölümlerinden mezun, Büyük ölçekli üst yapı projelerinde alanında en az 3-5 yıl tecrübesi bulunan, MS Off..

İzmir / Tümü Rönesans Teknik

İş Tanımı Ölçüm Şefine saha ilerleme raporlarının verilmesi, Saha'da rölevelerin alınması, Kazı-dolgu-borulama vb. as built alımlarının yapılması, Tüm aplikasyon, kat kontrolü, imalatların ölçme kontrollerinin yapılması. ..

İzmir / Tümü Rönesans Holding

İş Tanımı Saha ve Ofis mobilizasyon işlerinin yapılması, Malzeme kontrollerinin yapılması, İmalat saha kontrolleri, Uygunsuz imalatların belirlenmesi ve raporlanması, Uygunsuz ilanların kapattırılması, Günlük-haftalık-ay..

İzmir / Tümü Rönesans Teknik

İş Tanımı Kamp alanlarının organizasyonu ve kontrolünün sağlanması, Yemekhanelerin organizasyonu ve kontrolünün sağlanması, Lojmanlarının organizasyonu ve kontrolünün sağlanması, Özel güvenlik şirketi ve personellerinin organizasyonu ve kon..

İzmir / Tümü Rönesans Holding

İş Tanımı İskele ekiplerinin organize edilmesi, İskele söküm ve montaj işlerinin koordine edilmesi, Montajı tamamlanan iskelelerin kontrolünün yapılması, İskele malzemelerinin takip edilmesi ve kontrolünün yapılması, İskele montaj..

İzmir / Tümü Rönesans Teknik

İş Tanımı Sorumlu olduğu bölgedeki İSG faaliyetlerini sevk ve idare edilmesi, Alt işverenlerin İSG performanslarının gözlemlenmesi, Sorumlu olunan bölgede İSG sistemin kurulması ve etkin bir şekilde yürütülmesi, Uygunsuzlukların giderilmesi..

İzmir / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Dil Kursu İzmir Gaziemir  temsilciliğine BROŞÜR DAĞITIM PERSONELİ  alınacaktır.Aranan Nitelikler- lise ya da üniversite de öğrenci olarak devam eden yada mezun - özgüveni yüksek - anket yapacak -..

İş TanımıÇEŞMEDE BULUNAN 5 YILDIZLI OTELİMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ.Aranan Nitelikler* Turizm sektöründe benzer pozisyonda en az 1 yıl deneyime sahip * Takım çalışmasına önem veren  * Misafir memnuniyeti oda..