İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman

Aranan NiteliklerBilfen Eğitim Kurumlarında  görevlendirilmek üzere; - Üniversitelerin okul öncesi öğretmenliği veya çocuk gelişimi bölümünden mezun,- MS Office programlarını kullanabilen,- 35 yaşını aşmamış,- İzmir'de ikamet eden,- Bayan..

İzmir / Tümü KAHVE DURAĞI

İş Tanımı  Bünyemize katılan yeni şubelerimizin açılış süreçlerinde görev alıcak ;Aranan Nitelikler  Tercihen üniversitelerin gıda teknikerliği-turizm ve otelcilik vb. bölümlerinden mezun Zincir cafe işletmeleri..

İzmir / Tümü KAHVE DURAĞI

İş Tanımı  Şirketimiz Bünyesinde Gaziemir Ar-ge Akademi ve Lojistik Merkezimizde Görevlendirilmek ÜzereAranan Nitelikler Kahve bazlı sıcak ve soğuk içeceklerin hazırlanması konusunda deneyimli Cafe Bar içinde bulunan mak..

İzmir / Tümü KAHVE DURAĞI

İş TanımıBuca Tınaztepe Şubemizde görevlendirilmek üzere aşağıdaki özelliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler Öğrenimini tamamlamış ya da devam eden, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, ..

İş TanımıDanışmanlığını yaptığımız Lüks Restaurantlar bünyesinde çalışmak üzere bay/bayan Garson ve Komi alımı olacaktır.Aranan Nitelikler En az ilköğretim mezunu olma ve garson adaylar için 2 yıl..

İzmir / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; Ümraniye lokasyonunda yer alan FLO mağazalarında görevlendirmek ..

Aranan NiteliklerBilfen Eğitim Kurumlarına bağlı  İlköğretim okullarımızda görevlendirilmek üzere;- Üniversitelerin Müzik öğretmenliği bölümü mezunu,- Alanında 3 yıl tecrübeli,- İletişim becerisi yüksek,- Öğrenmeye ve gelişime açık,- Takım ..

İş TanımıTürkiye'nin önde gelen bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketlerinden AvivaSA Emeklilik ve Hayat, 31 Ekim 2007 tarihinde kurulmuştur. Türkiye'nin en güçlü gruplarından Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. ile üç yüz yılı aşan köklü bir geçmişe sahip İngiliz sigorta d..

İş Tanımıİngilizce Eğitim sektörünün köklü kuruluşu İNGİLİZ KÜLTÜR  YABANCI DİL OKULLARI'NIN BUCA şubesinde görevlendirilicek ; EĞİTİM / SATIŞ DANIŞMANI aranmaktadır ...Aranan Nitelikler MS OFFİCE PROGRAMLARINI İYİ DERECE..

İzmir / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş TanımıHizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans;kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en zorland..