İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman

İş TanımıPerakendecilik sektöründe faliyet gösteren 16  mağazası ve yeni açılacak mağazalarımızda; Ayakkabı bölümü için personeller alınacaktır. Ayakkabı konusunda deneyimli,deneyim ve bilgilerini mağazalarımzda  çalışanlarımıza  ve müşterilerimize  akt..

İş Tanımıİzmir ofisimizde görevlendirilmek üzere İso Tank Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.  İthalat operasyon alanında deneyimli, Takip yeteneği gelişmiş ve hızlı karar alabilen, İşin hızına ve iş yapış..

İş TanımıUrla'da bulunan kahvaltı evimiz için Halkla İlişkiler Sorumlusu alınacaktır. Aranan Nitelikler Tercihen ilgili bölümlerden mezun Yiyecek İçecek sektöründe deneyimli Etkin raporlama becerisine sahip S..

İş Tanımıİkiler'e ait İzmir mağazamızda görev alacak;   • Tercihen perakende sektöründe satış deneyimi olan,• Sektöre ilgi duyan, bu sektörde kendini geliştirmek ve öğrenmek isteyen, gelişime açık olan,• İnsan İlişkilerinde başarılı,..

İş Tanımıİzmir mağazamızda görev alacak;   • Perakende sektöründe satış performansı yüksek,• Sektöre ilgi duyan, bu sektörde kendini geliştirmek ve öğrenmek isteyen, gelişime açık olan,• İnsan İlişkilerinde başarılı, iletişimi kuvvet..

İş TanımıMerkezi Antalya'da bulunan SER-GÜN Güneş Enerji Sistemleri'nin İzmir Şube Müdürlüğü'nde  Montaj Personeli olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz.Aranan Nitelikler          Kaynak - tesisat bilen, veya öğ..

İş TanımıMerkezi Antalya'da bulunan SER-GÜN Güneş Enerji Sistemleri'nin İzmir Şube Müdürlüğü'nde  Saha Satış Personeli olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz.Aranan Niteliklerİzmir veya çevre ilçelerde ikamet eden, 25 ya..

İş TanımıMerkezi Antalya'da bulunan SER-GÜN Güneş Enerji Sistemleri'nin İZMİR ŞUBE Müdürlüğü'ne, Genel Müdürlük ile tüm cari hesap ve stok mutabakatlarını aylık olarak yapacak,çek senetlerin ödeme tahsilatlarını işleyecek, banka ekstrelerini, gerekli dekontları ve sisteme yük..

İş TanımıHizmet verdiğimiz Müzik, Kitap, Film, Multimedya, Elektronik ve Hobi ürün kategorileri için, İzmir mağazalarımızda görev alacak Satış Temsilcileri aramaktayız. Temel Sorumluluk: Görevli olduğu Mağazalarda, Mağaza Yöneticisi ve Yönetici Yardımcısına bağlı olarak..

İş TanımıHizmet verdiğimiz Müzik, Kitap, Film ve Hobi ürün kategorileri için yeni açılan İzmir mağazalarımızda görev alacak Kasa Elemanları aramaktayız. Görev aldığı Mağaza Yöneticilerine bağlı olarak kasa işlemlerini gerçekleştirmek.Aranan Nitelikler..