İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman
İzmir / Bornova Özaydın İnsan Kaynakları

PINARBAŞINDAKİ PROJEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE DEPO ELEMANI ARANMAKTADIR. ARANILAN ÖZELLİKLER - 20/45 YAŞ ARASI - ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ - ENAZ İLKOKUL MEZUNU - FABRİKA ORTAMINDA DENEYİMLİ..

İzmir ili içerisinde saha da kamera direk montaj yapabilecek erkek eleman aranıyor...

Her yıl % 200 Büyüyen Mobilya sektöründe faaliyet gösteren firmalara Ürün Depolama, Dağıtım, Montaj ve satış sonrası teknik servis hizmetleri sunan ve teknolojik alt yapı hizmeti sağlayan entegre lojistik firmasıdır. GÖREV TANIMI Sahada ve şirket içinde müşterilerimizden ge..

İzmir / Konak Simge Moda

gelinlik ve nişanlık üzerine satış yapan firmamıza 25-40 yaşları arasında bayan satış temsilcileri alınacaktır..

İzmir / Karşıyaka CARREFOURSA

İzmir'de bulunan CarrefourSA Süper ve Mini mağazamızda görevlendirilmek üzere Mağaza personelleri aramaktayız Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünlerin barkodlarının okutulması, ürün bedelinin nakit olarak veya k..

Şirket / İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "Kredi Kartı Satış Temsilcisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur. Kredi kartlarımızın hedef kitlesine giren müşteri adaylarını bulmak, onların finansal ihtiyaçlarını b..

İzmir / Karşıyaka Ekol Cafe

Cafe de çalışacak bay / bayan servis elemanı aranmaktadır...

İzmir / Tümü Medsis Medikal Sistemler

MEDİKAL FİRMAYA İSTANBUL VE İZMİR OFİSLERİMİZDE TEKNİK SERVİSTE ÇALIŞACAK BİLGİSAYAR – ELEKTRONİK TEKNİK OKUL MEZUNU OTO EHLİYETLİ – WINDOWS BİLEN ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ ERKEK ELEMAN..

BORNOVADA BULUNAN KARGO FİRMASINA (KONAK-KARABAĞLAR-BORNOVA-BAYRAKLI VE BUCA DA) İKAMET EDEN 19-40 YAŞ ARASINDA VASIFSIZ BAY PERSONELLER ALINACAKTIR.BAŞVURULAR ONLİNE OLARAK YAPILACAKTIR.MAAŞ+SGK+SERVİS+YEMEK-8,5 SAAT VARDİYALI ÇALIŞMA-HAFTADA 1 GÜN İZİN ŞEKLİNDE OLACAKTIR...

İzmir / Tümü FİRMA ADI GİZLİ

•25-40 yaş aralığında, •Tercihen daha önce benzer bir pozisyonda görev almış, •Temizlik makinalarını kullanabilen, herhangi bir sağlık sorunu olmayan, •Yoğun tempoda çalışabilecek, •Sorumluluk sahibi ve güleryüzlü, •Bay,bayan çalışma arkadaşı aramaktayız...