İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman
İzmir / Kemalpaşa Karaduman Çiftliği

Çiftliğimizde çalışacak At Bakıcısı alınıcaktır başvuru sahiplerinin aile olması gerekmektedir..

İzmir / Bornova Çimstone

Genel Nitelikler: Sürekli gelişen dinamik yapısıyla, doğaya ve insana verdiği değerle yaşam kalitesini arttırmayı ilke edinen şirketimizde takım arkadaşı olarak bizlerle çalışacak, aşağıda yer alan özelliklerde "Kalite Kontrol Elemanı" aranmaktadır. •Meslek Lisesi mezunu (tercihe..

Şirket / İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "Kredi Kartı Satış Temsilcisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur. Kredi kartlarımızın hedef kitlesine giren müşteri adaylarını bulmak, onların finansal ihtiyaçlarını b..

İzmir / Gaziemir Serkan Akgöz Otomotiv

Serkan Akgöz Car Care Uygulama Merkezinde Çalışacak Detaylı Temizlik ve Pasta Cila Boya Koruma Seramik Kaplama İşinde Uzman Personel Aranıyor...

İzmir / Foça CARREFOURSA

İzmir Çeşme,Urla,Mordoğan,Dikili,Foça'da bulunan CarrefourSA Süper ve Mini mağazalarımızda sezonluk olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda tam zamanlı çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir gö..

İzmir / Menemen Elit Kırtasiye

Firmamız eğitim alanı konusunda faaliyet göstermekte olup; 23-28 yaş aralığında, diksiyonu düzgün, özgüveni yerinde, hem mağazada hem sahada aktif rol alabilecek, microsoft office programlarına hakim, ön muhasebe bilgisi olan, topluluk önünde tanıtım ve sunumda etkili olabileceğine inanan bayan ekip..

İzmir / Menemen Elit Kırtasiye

Firmamızın alt yapısını hazırlamakta olduğumuz e-ticaret sitemizin kontrol, organize ve takip işlerinden sorumlu, mağaza içi performans gösterebilecek, sahada çalışmaya uygun yüksek vizyona sahip, özgüveni yerinde bayan ekip arkadaşı arıyoruz...

İzmir / Bornova Bms Group

Forum Bornovada bulunan kozmetik mağazamızda çalıştırmak üzere günde 1 saat çalışacak bayan temizlik personeli alınacaktır. İRTİBAT: MESUT BEY, 0549 850 0641..

İzmir / Bayraklı Stn Turkyılmaz Sıgorta

- Call center tecrübesi olan - Telefondan satış yapabilecek - Kurum Kültürüne uyum sağlayabilecek. - Ofiste gerçekleşecek perakende satış kanalının geliştirilmesinde ve Son kullanıcıya ulaşılması için yeni fikirler ve çözümler üretilmesinde yardımcı olacak - İletişim yönü ku..

İzmir / Konak Çakmak Otomotiv

Kendine öz güveni olan güvenilir, idealist, çalışma arkadaşlarıyla uyumlu çalışabilecek, ticaret lisesi mezunu olup tercihen Netsis programını kullanmayı bilen, yetiştirilmek üzere, uzun süreli bir iş arkadaşı arıyoruz. Oryantasyon sürecinde gerekli eğitimler verilecektir...