İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman
İzmir / Konak Ege Özel Grup

Ege Özel Güvenlik bünyesinde ÇANKAYA' da bulunan projemizde görevlendirilmek üzere BAYAN ÖGG takım arkadaşları aramaktayız. BAYAN, Silahlı / Silahsız ÖGG kimlik kartı olan, Diksiyonu düzgün, ÖGG görevinde en az bir yıl deneyimli, Adayların başvurularını be..

Nitelikler *Bornova, Manavkuyu, Çiğli, Balçova (Palmiye AVM), Buca ve Şirinyer şubelerimizde çalışmak üzere, * En az lise mezunu, * Perakende mağazacılıkta kariyer yapmak isteyen, ekip çalışmasına yatkın, * Perakende satışta deneyimli, İnsan ilişkilerinde başarılı,..

İzmir / Bornova Tan Fermuar

IŞIKKENT'TE BULUNAN FERMUAR İMALATI YAPAN FİRMAMIZA BAY VASIFLI VASIFSIZ ELEMANLAR ARANMAKTADIR. UZUN SÜRELİ ÇALIŞMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLARIN BAŞVURU YAPMALARI RİCA OLUNUR. HERTÜRLÜ SOSYAL HAKLAR MEVCUTTUR...

İzmir / Bornova Tan Fermuar

BORNOVA IŞIKKENT'TEKİ FERMUAR İMALATI YAPAN FİRMAMIZIN MAĞAZA BÖLÜMÜNE ÖN MUHASEBEDE ÇALIŞACAK AYNI ZAMANDA GELEN MÜŞTERİLERLE İLGİLENEBİLECEK BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR...

İzmir / Bornova Fırat Ulaştırma

Yurt içi nakliye birimimize; En az 2 yıl sektör tecrübesi bulunan Askerlik ile ilişiği olmayan Takım çalışmasına yatkın organizasyon yapısı güçlü Takım arkadaşları aramaktayız, ilgili adayların yalnızca online başvuru yapmalarını önemle rica ederiz...

İzmir / Bornova Lufthansa InTouch

Lufthansa InTouch ist das Competence Center für den Kundenservice der Lufthansa Group. Unsere Service Center befinden sich an 8 faszinierenden Orten weltweit. Mit mehr als 15-jähriger Erfahrung bieten wir gemeinsam mit unseren Schwestergesellschaften ein umfangreiches Service-Portfolio im Dienstleis..

İzmir / Çiğli NEMAK TÜRKİYE

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamızın taşeron kadrosu için "Güvenlik Elemanı" arayışımız bulunmaktadır. * En az Meslek lisesi ve MYO mezunu, * Tercihen özel güvenlik sertifikası sertifikası sahibi, * B sınıfı sürücü belgesi sahibi, aktif araç kullanabilen,..

İzmir / Karşıyaka As Bilgitek Ltd. Şti

KURUMSAL SUPERONLİNE ADSL INBOUND PROJESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE; BU ALANDA KENDİNİ GELİŞTİRMEK İSTEYEN DENEYİMLİ-DENEYİMSİZ BAY-BAYAN 18-35 YAŞ ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUM SAĞLAYABİLECEK YENİLENEN YAPISINDA KARİYER HEDEFLEYEN YENİ TAKIM ARKADAŞLARI ALINACAKTIR...

GIDA ÇARŞISINDAKİ FİRMAMIZA; TERCİHEN KABLO VE ELEKTRİK MALZEMELERİNİ TANIYAN, GEREKTİĞİNDE MÜŞTERİ İLE İLGİLENEBİLECEK, MALZEME HAZIRLAYABİLECEK, FATURA KESEBİLECEK, TERCİHEN GIDA ÇARŞISINDA ÇALIŞMIŞ, ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ. EHLİYETİ OLAN BAY ELEMAN ARANI..

İZMİR FABRİKAMIZDA VE GEBZE BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜMÜZDE ÇALIŞMAK ÜZERE VASIFLI VASIFSIZ ELEMAN ALINACAKTIR TERCİHEN EHLİYETİ OLAN ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ..