İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman
İzmir / Konak Smmm Gültekin

Konak ' da bulunan Mali Müşavirlik büromuza içeride ve dışarıda işlemlerin takibini yapacak B Sınıfı Ehliyetli , Mali müşavirlik bürosu deneyimi olan, 28 yaşını aşmamış elaman alınacaktır...

İzmir / Torbalı Adecco İzmir

Adecco Grup, merkezi İsviçre’de, 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı, 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturmaktadır. İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri olan Adecco, global bakış açıs..

İzmir / Torbalı Kavuncuoğlu Plastik Aş

Torbalı , Yazıbaşı , Ayrancılar , Gaziemir taraflarında ikamet eden netsisin tüm modüllerini aktif olarak kullanabilen(çek senet banka kasa alış faturaları satış faturaları banka üretim vs) deneyimli bay yada bayan eleman aramaktayız...

İzmir / Karşıyaka KFC

YUM! eşsiz bir kültür, güçlü değerler ve harika insanların birarada olduğu büyük bir ailedir! Tüm Dünyada yaklaşık 40.000 restoranı ile 130 ülkede varolan Yum!, KFC, Pizza Hut ve Taco Bell restoran markaları ile tavuk, pizza ve Meksika usulü yemek kategorilerinde Dünya Lideri. ..

İzmir / Kemalpaşa Demaş Makina

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’ nde talaşlı üretim sektöründe faaliyet gösteren fabrikamıza, MUHASEBE bölümünde istihdam edilmek üzere ÖN MUHASEBE elemanı olarak görevlendirilecek çalışma arkadaşı aramaktayız. ARANAN NİTELİKLER: - Ticaret Meslek Lisesi, Meslek Yüksekokul..

İzmir / Menemen Elit Kırtasiye

Firmamız eğitim alanı konusunda faaliyet göstermekte olup; 23-28 yaş aralığında, diksiyonu düzgün, özgüveni yerinde, hem mağazada hem sahada aktif rol alabilecek, microsoft office programlarına hakim, ön muhasebe bilgisi olan, topluluk önünde tanıtım ve sunumda etkili olabileceğine inanan bayan ekip..

İzmir / Menemen Elit Kırtasiye

Firmamızın alt yapısını hazırlamakta olduğumuz e-ticaret sitemizin kontrol, organize ve takip işlerinden sorumlu, mağaza içi performans gösterebilecek, sahada çalışmaya uygun yüksek vizyona sahip, özgüveni yerinde bayan ekip arkadaşı arıyoruz. İKAMET ADRESİ ; EGEKENT-2/Ulukent/Menemen/Ç..

İzmir / Bornova Çimstone

Sürekli gelişen dinamik yapısıyla, doğaya ve insana verdiği değerle yaşam kalitesini arttırmayı ilke edinen AKG Yalıtım ve İnşaat Malz. San. ve Tic. A.Ş.’ye bağlı Çimstone şirketimizde takım arkadaşı olarak bizlerle çalışacak, aşağıda yer alan özelliklerde " Üretim Elemanı " aranmaktadır. ..

Şirket / İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "Kredi Kartı Satış Temsilcisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur. Kredi kartlarımızın hedef kitlesine giren müşteri adaylarını bulmak, onların finansal ihtiyaçlarını b..

İzmir / Bornova Elit Mühendislik

İzmir Bornova'da Bulunan Şubemizde Görevlendirilmek Üzere; -Lise veya MYO mezunu -20-29 Yaş Aralığında -Netsis Paket Program Bilgisi ÇOK İYİ Seviyede olan -En Az 2 Yıl Finans ve Muhasebe Tecrübesi olan -Müşteri Görüşmele..