İzmir İşçi İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: İşçi

PARK VE BAHÇE EKİPMANLARI ( AYDINLATMA DİREĞİ, KENT MOBİLYALARI, AHŞAP VE METAL ÇOCUK OYUN GRUBU, DIŞ MEKAN FITNESS ALETLERİ ) ÜRETİMİ YAPAN FABRİKAMIZA MONTAJ ELEMANI ALINACAKTIR. TEKNİK RESİM OKUYABİLEN ÖĞRENMEYE YATKIN AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN SEYAHAT ENGELİ ..

PARK VE BAHÇE EKİPMANLARI ( AYDINLATMA DİREĞİ, KENT MOBİLYALARI, AHŞAP VE METAL ÇOCUK OYUN GRUBU, DIŞ MEKAN FITNESS ALETLERİ ) ÜRETİMİ YAPAN FABRİKAMIZA ELEKTROSTATİK TOZ BOYACI ALIMI YAPILACAKTIR. ALANINDA TECRÜBELİ GEREKTİĞİNDE FAZLA MESAİ ÇALIŞMASI YAPABİLECEK ASKERLİĞİNİ..

PARK VE BAHÇE EKİPMANLARI ( AYDINLATMA DİREĞİ, KENT MOBİLYALARI, AHŞAP VE METAL ÇOCUK OYUN GRUBU, DIŞ MEKAN FITNESS ALETLERİ ) ÜRETİMİ YAPAN FABRİKAMIZA KAYNAKÇI ALIMI YAPILACAKTIR. GAZ ALTI VE ARGON KAYNAĞI ALANINDA TECRÜBELİ TEKNİK RESİM OKUYABİLEN GEREKTİĞİNDE FAZLA MESA..

İdea Kurumsal Danış. Ve İk Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Gazaltı Ve Elektrik Kaynakçısı ilanlarına göz atabilirsiniz.İdea Kurumsal Danış. Ve İk Hizmetleri Gazaltı Ve Elektrik Kaynakçısı ilanı için başvuru süresi dolmu..

ÜRETİM FİRMASINDA PNÖMATİK DOLUM MAKİNALARININ BAKIM ONARIMINDA EN AZ 3 YIL DENEYİMLİ ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ ERKEK ELEMAN...

İzmir / Bornova Gündoğan Mobilya

-Mağazalarımızda Satışı Yapılan Ev Mobilyalarının Müşterilerimizin Adresinde Kurulumunu Yapacak -Ürünlerin depomuzdan Aracımıza Yüklenmesi ve Müşteriye Montaj Ve Ürün Sevkiyatı İşlerini yapacak, -Montaj ve sevkiyat işlerinde tecrübeli Veya Yapabileceğini düşünüp yetiştirilecek -Tak..

İzmir / Bornova İlim Makina

Merhaba Arkadaşlar Firmamız da ön muhasebe tutabilecek .Netsis programını kullanabilen eleman aranmaktadır. bilginize...

İzmir / Bornova İlim Makina

İlim Makina firmasının aktif ilanlarına veya diğer Borverk - Torna Ustası ilanlarına göz atabilirsiniz.İlim Makina Borverk - Torna Ustası ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İzmir / Aliağa Başarı Denizcilik

Başarı Denizcilik Uluslararası; Yük, Yolcu, Ro-Ro Gemilerinde Veya Özel Ve Turistik Yatlarda, Çalıştırılmak Üzere Elemanlar Arıyor! Aranan Nitelikler Danışmanlığını Yaptığımız Müşterimiz İçin Gemici Personeller Aramaktayız. Gemici, Yağcı, Kamarot, Aşçı,..