İzmir İşçi İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: İşçi
İzmir / Konak Eleman İnsan Kaynakları

FABRİKADA ,çalışacak montaj,elektrik,kaynak,pres cnc,abkant,taşlama,zımpara,makina bakım ve endüstri meslek lisesi mezunları elemanlar alınacaktır...

İzmir / Aliağa Başarı Denizcilik

Başarı Denizcilik Uluslararası; Yük, Yolcu, Ro-Ro Gemilerinde Veya Özel Ve Turistik Yatlarda, Çalıştırılmak Üzere; ELEKTRİKÇİLER alınacaktır. Danışmanlığını Yaptığımız Müşterimiz İçin Gemici Personeller Aramaktayız. Gemi Adamı Personelleri Alınacaktır. Yük..

İş TanımıEfes'in bayiliğini yapan şirketimizin kadrolarında çalışacak, Rut bölgesindeki siparişleri kamyonla sevkedebilecek  Tahsilat yapacak, E sınıfı sürücü belgesine sahip dağıtım personeliAranan NiteliklerLise Mezunu..

İş TanımıÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'NİN gözetim ve desteğinde İZMİR BORNOVA KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU'nda görevlendirilmek üzere;Aranan NiteliklerNATIVE ENGLISH TEACHER We are looking for Native Eng..

İş TanımıMüşterilerin almış olduğu ürünleri kasadan geçirmek, Ürün tutarlarını tahsil etmek, Müşterileri güler yüzle mağazadan uğurlamak, Mağaza Müdürünün verdiği diğer görevleri yapmak.Aranan NiteliklerKasiyerlik (Yazar..

İş TanımıDanışmanlığını yaptığımız Gıda Mamulleri sektöründe üretim yapan firmamızın İzmir, Ayrancılar daki fabrikasına Bekçi alımı yapılacaktır.Aranan Nitelikler 35-45 yaşları arası..

İş TanımıASİSTAN ARANIYOR Uluslararası standartlarda roman ve film senaryosu hazırlığı için asistan aranıyor. Hizmet, piyasa standartlarına göre ücretlendirilerek karşılıklandırılacak, SGK ve diğer haklar tanınacak, araç tahsis edilecek ve yak..

İzmir / Tümü SAGUN GROUP

İş TanımıSu Ürünleri sektöründe lider şirketimizin, İzmir Urla Şubemize Çekici Şoförü olarak görevlendirilmek üzere;  D sınıfı ehliyetlerinden birine sahip, SRC belgesi olan,  Ehliyeti daha önce herhan..

İzmir / Tümü Hürriyet Grubu

İş TanımıHürriyet Grubu bünyesinde faaliyet gösteren, Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ise ilk üç gazete baskı tesislerinden biri olan “Doğan Printing Center” İzmir Tesisi’nde görevlendirilmek üzere Baskı Operatörü aranmaktadır...

İzmir / Tümü ÖZERDEM DEMİR A.Ş.

Aranan NiteliklerEgedemir Geri Kazanım tesisimiz içerisindeki kadememizde çalışacak; İş makinası ve kamyon deneyimli (Mercedes,Fatih kamyon , CAT,Hidromek,Lieber,Sennebogen,Kobelco) İş makinası tamirhane ustabaşı  Fabrika düzen ve disi..