İzmir İşçi İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: İşçi

İş TanımıSilahlı ve Silahsız Özel Güvenlik hizmeti veren Şirketimiz; kriterleri özenle belirlenmiş Özel Güvenlik Görevlileri ile hizmet vermekte ve bu konuda müşterileri ile çözüm ortaklığını yürütmektedir. Şirketimiz  yeni başlayacak  ve mevcut projeleri için hizmet kalitesi..

İzmir / Tümü SAGUN GROUP

İş TanımıSu Ürünleri sektöründe lider şirketimizin, İzmir şubesinde Sevkiyat Şoförü olarak görevlendirilmek üzere;  B,C veya E sınıfı ehliyetlerinden birine sahip, SRC belgesi olan,  Ehliyeti daha önce herhangi bir seb..

İş Tanımı- Şirketimiz Teknik/ Operasyon Müdürlüğü'nde görev yapmak üzere;Aranan Nitelikler- Meslek Lisesi Elektrik/Elektronik Bölümü, tercihen MYO mezunu, - Elektronik güvenlik sistemleri alanında kendini geliştirmek isteyen, ..

İzmir / Tümü SAGUN GROUP

İş TanımıSu Ürünleri sektöründe lider şirketimizin izmir lokasyonunda Ağır Vasıta Sevkiyat Şoförü olarak görevlendirilmek üzere;   Halen Bornova da olan ancak birkaç aya kadar urla ya taşınacak tes..

İş TanımıKimya sektöründe, PVC katkı malzemeleri üretiminde dünyadaki öncü firmalardan biri olan şirketimiz AKDENİZ KİMYA SAN. TİC. A.Ş. Üretim Birimlerimizde görevlendirilmek üzere “Proses İşçisi” aranmaktadır.     Bu pozi..

İş TanımıKimya sektöründe, PVC katkı malzemeleri üretiminde dünyadaki öncü firmalardan biri olan şirketimiz AKDENİZ KİMYA SAN. TİC. A.Ş. Mekanik Bakım Onarım Birimimizde görevlendirilmek üzere “Mekanik Bakım Onarım Teknisyeni” aranmaktadır. ..

İş TanımıKimya sektöründe, PVC katkı malzemeleri üretiminde dünyadaki öncü firmalardan biri olan şirketimiz AKDENİZ KİMYA SAN. TİC. A.Ş. Mekanik Bakım Onarım Birimimizde görevlendirilmek üzere “Talaşlı İmalat Operatörü” aranmaktadır.  ..

İzmir / Aliağa Başarı Denizcilik

Başarı Denizcilik Uluslararası; Yük, Yolcu, Ro-Ro Gemilerinde Veya Özel Ve Turistik Yatlarda, Çalıştırılmak Üzere; ELEKTRİKÇİLER alınacaktır. Danışmanlığını Yaptığımız Müşterimiz İçin Gemici Personeller Aramaktayız. Gemi Adamı Personelleri Alınacaktır. Yük..

İzmir / Bornova Esc Drape

KATLAMA VE PAKETLEMEDE ÇALIŞACAK ELEMANLAR ALINACAKTIR....

İzmir / Bornova FOLKART YAPI

Görev Tanımı: 1. Proje imalatının; temel aşaması, peyzaj alanı gibi açık alanlarının köşelerini belirlemek ve kazık çakma, ip çekme işlemi ile işaretlemeleri yapmak, 2. Kat aralığını, kolon akslarını belirlemek için “jalon” tutularak işaretleme yapmak, 3. İmalat sürecinde katlara, ..