İzmir İşçi İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: İşçi
İzmir / Bornova Arda Freze

CNC torna ve CNC dik işlemde çalışacak simens ve fanuc ünitesinde program yazabilen tecrübeli personel aranıyor...

MENDERES İTOB ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE BULUNAN AMBALAJ FABRİKAMIZ İÇİN; 20-35 YAŞ ARALIĞINDA ASKERLİĞİNİ TAMAMLAMIŞ BUCA-KARABAĞLAR-GAZİEMİR-TORBALI-MENDERES CİVARLARINDA İKAMET EDEN YOĞUN İŞ TEMPOSUNDA VE VARDİYALI ÇALIŞABİLECEK VASIFLI / VASIFSIZ ERKEK E..

İzmir / Konak Duyar Rulman Ltd Şti

İş yerimiz 1. Sanayi sitesinde, Duyar Rulman. Yapılacak işin genel anlamda tanımı : Gelen siparişlerin depomuzda bulunarak paketlenmesi ve sevkiyata hazırlanması için eleman ihtiyacımız vardır. Çalışacak elemanın ağır kaldırma problemi olmaması gerekmektedir. Depomuzda ki koliler..

A.Ş. MİZDE MUHASEBE MÜDÜRÜNE BAĞLI OLARAK ÇALIŞACAK ; * ÜNİVERSİTELERİN 2-4 YILLIK İŞKETME,İKTİSAT,MALİYE,MUHASEBE BÖLÜMLERİNDEN MEZUN, *NETSİS FUSION 6 PROGRAMININ FT.GİRİŞ,ÇIKIŞ,KASA,CARİ.ÇEK,BANKA,STOK,RAPOR MODULLERİNİ KULLANABİLEN , *ANALİTİK DÜŞÜNCE YAPISINA VE RAPO..

İş Tanımıİzmir'de bulunan Bölge Ofisimizde hizmet verdiğimiz markaların standartları ve beklentileri çerçevesinde hızlı ve kaliteli şekilde cep telefonu onarımı yapacak ONARIM TEKNİSYENİ arıyoruz.Aranan Nitelikler- Meslek Yüksek Okulu,Teknik Li..

İzmir / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı Aranan Nitelikler- Meslek Lisesi Elektrik/Elektronik Bölümü, tercihen MYO mezunu, - Elektronik güvenlik sistemleri alanında en az 2 yıl tecrübeli, - Sürücü belgesi olup, fiili kullanıcı olan ve seyahat enge..

İzmir / Gaziemir Kulser Tekstil

Kulser Tekstil 30 senelik sektör deneyimi olan bir firmadır. Almanya, İsveç, Hollanda, İngiltere, Rusya, Yunanistan, Ukrayna, Belçika ve Ortadoğuya ihracat yapmaktadır. 2010 yılından itibaren Fai Underwear markasıyla, başta Türkiye olmak üzere Avrupa ve yakındoğu pazarlar..

İzmir / Bornova Akgül Muhasebe

BÜROMUZDA ÇALIŞACAK MUHASEBE DE YETİŞMEK İSTEYEN VERGİ DAİRELERİ , S.G.K. VE TİCARET SİCİL GİBİ KURUMLARA GİDİP İŞ TAKİBİ YAPABİLECEK, BAY ELEMAN ARIYORUZ. BU İŞİ YAPMAK ÖĞRENMEK YADA GELİŞTİRMEK İSTEYENLER İÇİN BÜRO İÇİ VE BÜRO DIŞI İŞLERİ YAPABİLECEK...

İZMİR/BALIKLIOVA MERMER fabrika ve ocağında çalıştırılmak üzere vasıflı-vasıfsız eleman aranmaktadır. not: şantiyede kalma + yemek şirket tarafından karşılanmaktadır.....

- 35 yaşını geçmemiş, - Tercihen Askerliğini tamamlamış, - En az lise mezunu, - Bornova,ışıkkent,Pınarbaşı ve Buca çevresinde ikamet eden, - Tercihen en az B ehliyetli , Aktif araç kullanabilen, - Müşteri temsilcisi Kurye ve Sürücü Dağıtım personeli alınacaktır, ..