İzmir Ofis Elemanı İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Ofis Elemanı

ÇAMDİBİNDEKİ FABRİKAMIZA ; * ÖN MUHASEBE KONUSUNDA EN AZ 5 YIL DENEYİMLİ, *EN AZ LİSE MEZUNU *MİKRO PAKET PROGRAMINA HAKİM *MS OFFİCE PROGRAMLARINA HAKİM *İŞ TAKİBİ VE SONUÇLANDIRMA YETENEĞİNE SAHİP *GELİŞİME AÇIK VE YARATICI *İLETİŞİM BECERİL..

İzmir / Torbalı Efem Danışmanlık

Hem Kurumsal Hem Saygın Bir işim olsun isteyenler... Maksimum Kazanç elde edebileceğiniz bir sistemde Çalışma Arkadaşları Arıyoruz. Sürekli Eğitim, sürekli gelişime açık... 20 ila 35 yaş arası Bay veya Bayan, Tecrübeli veya Yetiştirilmek Üzere doğru insanlar aramaktayız. ..

İnşaat Ofisimize; Ön muhasebe bilgisi olan,excel,word kullanabilen,ofisin temizliğinden sorumlu olabilecek,üç kişilik yemek yapabilecek ofis elemanı alınacaktır.Sadece Buca ve çevresinde oturanlar tercih edilecektir.Telefon ile arayanların başvuruları kabul edilmeyecektir.Sadece online başvuru..

İzmir / Konak Femystore

Mimar Kemalettinde bulunan ofisimize tecrübeli sosyal medya pazarlamacısı aramaktayız..

İzmir / Çiğli Remax Tarz

Firmamız Bünyesinde çalışıcak çay kahve ve temizlik işlerine bakıcak bayan elemen aramaktayız..

İzmir / Konak Odak Kupa Ltd

SİGARA İÇMEYEN, 17 - 23 YAŞLARINDA ALSANCAK'TA BÜRO İÇİNDE ÜRÜN HAZIRLAMA İŞİNDE ÇALIŞACAK, ERKEK ELEMANLAR ALINACAKTIR. *** ONLINE BAŞVURU YAPINIZ ***..

İzmir / Konak Ege Özel Grup

ÖZEL GÜVENLİK EĞİTİM KURUMUNDA görevlendirilmek üzere BAY BÜRO YÖNETİM ELEMANI alınacaktır. • MS Office programlarını etkin kullanabilen, • En az 2 Yıllık Yüksek Okul/Üniversite mezunu, • Tercihen Özel Güvenlik Silahlı Sertifika sahibi, • En az B sınıfı sürücü ehliyeti olan v..

İzmir / Gaziemir Zuma Metal Sanayi Ltd. Şti

Firmamızın aşağıdaki özelliklere sahip Ön Muhasebe elemanı arayışı bulunmaktadır. Görevleri: - Muhasebe evraklarının kaydedilmesi ve dosyalanması - Müşteri - tedarikçi kayıtlarının özenle tutulup düzenli mutabakat yapılması - Ürün maliyet ve iskonto hesaplamalarının ya..

İzmir / Konak Asrın Grup

Harita, gayrimenkul, inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamıza ofisimizde tam zamanlı çalışmak üzere "kadın" ofis elemanı aramaktayız. İş tanımı; - Belirlenen projeler dahilinde hisse sahipleriyle ofiste görüşme yaparak "ARSA ALIMI" yapmak, -Tapu evrak takibini yönlendi..

İzmir / Konak Ege Özel Grup

ÖZEL GÜVENLİK EĞİTİM KURUMUNDA görevlendirilmek üzere BAY BÜRO YÖNETİM ELEMANI alınacaktır. • MS Office programlarını etkin kullanabilen, • En az 4 Yıllık Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, • En az B sınıfı sürücü ehliyeti olan ve sürücülük deneyimi sahibi, • Askerli..