İzmir Ofis Elemanı İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Ofis Elemanı

Afm San. Alüminyum Ve İnş San. Ltd Şti firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ön Muhasebe Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Afm San. Alüminyum Ve İnş San. Ltd Şti Ön Muhasebe Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İzmir / Gaziemir Rotatıp Medikal Sistemleri

Rotatıp Medikal Sistemleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ofis Personeli / Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Rotatıp Medikal Sistemleri Ofis Personeli / Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İzmir / Bayraklı Siber Elektromekanik

En az 5 yıl muhasebe tecrübesi olan Esnek çalışma saatlerine uygun Genel ofis işlerini'de (Çay-Kahve-Yüzeysel Temizlik) idare edebilecek Prensentabl görünüşe sahip Diksiyonu düzgün İnsan ilişkileri iyi Bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabilen..

İzmir / Karabağlar Mehmet Demirtaş Sigorta

Karabağlar yeşillik caddesi üzerinde bulunan sigorta acenteliği ofisimizde çalışacak bayan personele ihtiyacımız vardır...

İzmir / Bornova Güra Tekstil

Güra Tekstil firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ön Muhasebe Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Güra Tekstil Ön Muhasebe Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İzmir / Bornova Dolgun İş Makinaları

ön muhasebe ve genel muhasebe bilgisi olan muhasebe programı (Netsis Enterprise) iyi seviyede bilen bayan personel alınacaktır.(4.sanayiye yakın yerde ikamet eden personel tercihimizdir.)..