İzmir Ofis Elemanı İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Ofis Elemanı
İzmir / Karabağlar Gördağ Pen Alm. San Tic

ÖN MUHASEBEDEN ANLAYAN NETSIS KULLANABILEN BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞI ARANMAKTADIR...

İzmir / Konak Karteknik Makina

Netsis bilen Bayan 25 yaşını aşmamış En az lise mezunu SSK+yol+yemek verilecektir. Bu kriterlere uymayan kişiler kesinlikle kabul edilmeyecektir...

1987 senesinden bu yana oto yedek parça üretimi yapan ve bayii sisteminde toptan satış yapan bir kuruluşuz. İSO9001/2008 kalite yönetim sistemi doğrultusunda çalşmaktayız. Link ticari paket programını kullanabilecek ön muhasebeden anlayan satış destek elemanına ihtiyacımız vardır...

İzmir / Bornova Arafat Oğulları

Otomotiv sektöründe hizmet veren firmamıza ön muhasebe ve tahsilat bölümünde görevlendirilecek erkek eleman alınacaktır. İlgilenenlerin CV örneklerini mail olarak göndermeleri gerekmektedir. Aranan Özellikler • Netsis muhasebe programı bilen • Tercihen ilgili muhasebe..

İzmir / Balçova Berk Gıda Koska

İYİ DERECEDE NETSİS MUHASEBE PROGRAMINI KULLANABİLEN DEPO SORUMLULUĞU ALABİLECEK ÖN MUHASEBE BİLEN ELEMAN ALINACAKTIR...

İzmir / Bornova Brainfit Turkey

2001 yılından bu yana Türkiye'de hizmet veren şirketimizin İzmir Bornova şubesinde çalışmak üzere "ön büro-idari asistan" aramaktayız. * En az lise mezunu * Diksiyonu düzgün, prezantabl, giyimine özen gösteren * İkna kabiliyeti yüksek * Organizasyon ve planlama ..

İş TanımıDÜRKOPP ADLER ve PFAFF Industrial sanayi dikiş makinalarının Türkiye Mümessilliğini yapmakta olan ve merkezi İstanbul'da bulunan şirketimizin İzmir şubesinde Sekreter pozisyonunda görev alacak bayan..

İzmir / Kemalpaşa Taylan Özgür Söylemez Smmm

İZMİR KEMALPAŞA BAĞYURDUNDAKİ MUHASEBE BÜROSUNA BAY BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR. NOT:MANİSA TURGUTLUDAN PERSONELLER TERCİHİMİZDİR. YETKİLİ ŞERAFETTİN YILMAZ..

İş Tanımı İZMİR MENEMEN-TÜRKELLİ BELDESİNDE BULUNAN, KÜKÜRT,GÜBRE,PETROKİMYA VE İTHALAT-İHRACAT ALANINDA FAALİYET GÖSTEREN ŞİRKETİMİZİN, DIŞ TİCARET DEPERTMANINDA GÖREVLENDİR..

İzmir / Konak Vapur Tekstil

Toptan Giyim Mağazamızda çalıştırılmak üzere NEBİM WİNNER programı bilen ÖN MUHASEBE ELEMANI alınacaktır. - Ön muhasebe alanında tecrübeli - En az lise mezunu - NEBİM WİNNER programını bilen başvursun - Ms Office programlarını kullanabilen - Diksiyonu düzgün, ile..