İzmir Ofis Elemanı İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Ofis Elemanı

ÇAMDİBİNDEKİ FABRİKAMIZA ; * ÖN MUHASEBE KONUSUNDA EN AZ 5 YIL DENEYİMLİ, *EN AZ LİSE MEZUNU *MİKRO PAKET PROGRAMINA HAKİM *MS OFFİCE PROGRAMLARINA HAKİM *İŞ TAKİBİ VE SONUÇLANDIRMA YETENEĞİNE SAHİP *GELİŞİME AÇIK VE YARATICI *İLETİŞİM BECERİL..

İzmir / Konak Kresmak Ticaret

65 yıllık geçmişi olan firmamız su pompaları-hidrofor-dalgıç pompa konusunda ithalat ve bayi agıyla tüm yurt çapında dagıtımını yapmaktadır. Kendi sektörünün lider kuruluşlarından bir tanesidir. Ön muhasebemize destek olacak, konusunda en az 1-2 yıl deneyim sahibi, önceden Netsis muhasebe programı k..

İş Tanımıİzmir AOSB’de iklimlendirme sektöründe faailiyet gösteren firmamızda finans departmanında görevlendirilmek üzere -       Banka ve resmi dairelerle ile ilgili ofis dışındaki işlemleri yürütebilecek, -       Finans departmanına destek olabilecek,..

İzmir / Çiğli Asrın Grup

1993 yılından bu yana harita, gayrimenkul, inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Çiğli şubesine; ofisimizde tam zamanlı çalışmak üzere "bayan" gayrimenkul tedarik elemanı aramaktayız. İş tanımı; - Belirlenen projeler dahilinde telefonda ve şirkette birebir görüşmeler yap..

İzmir / Gaziemir Ayd İnşaat

AYD İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET Şirketimiz, 2001 yılından bu yana konut ,villa ve yaşam alanlarının projelendirilmesi ve inşaatı alanında faaliyet göstermektedir. Genel nitelikler; .En az lise mezunu .yönetici asistanlığı yapabilecek .Ofis programlarını iyi derece..

İş TanımıSarızeybek Şirketler Grubunun İş Güvenliği alanında hizmet veren Sarızeybek Ortak Sağlık Güvenlik Biriminin ofisinde görevlendirilmek üzere İşyeri Hemşiresi aranmaktadır. Üniversitelerin Sağlık ile ilgili önlisans ya da lisans programlarından mezun ola..

İzmir / Tümü Goldenphone A.S.

İş TanımıULUSLARARASI BİR TELEKOMÜNİKASYON FİRMASI OLAN GOLDENPHONE A.Ş.      TÜRKİYE - İZMİR ŞUBESİ  İNSAN KAYNAKLARI DEPARTMANINA ELEMAN ALIMI YAPILACAKTIR.   İŞ TANIMI Ilan icerigi ve ilan haz..

İzmir / Tümü SÖKMEN HUKUK BÜROSU

İş TanımıSökmen Hukuk Bürosu 1986 yılında İzmirde kurulmuş olup 93 kişilik işletme örgütü ile hizmetine devam etmektedir. Kuruluşumuzdan bu yana şahısların ve işletmelerin ödenmeyen alacaklarının takibini yapmaktayız. 1994 yılından bu yana bankalara ve kurumlara sözleşmeli hu..

İş TanımıŞirketimizin İzmir'de ki ofisinde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklerde "stajyer öğrenci" arıyoruz.Aranan Nitelikler Turizm ile ilgili bölümlerde öğrenim gören. Sektörle ile ilgili bilg..

İş TanımıNeocrea bir işin neden ve nasıl yapıldığını, ne gibi sonuçlar doğuracağını, gelecekteki getirisini ve müşteriye yansıyacak toplam faydasını önceden hesaplayan kreatif bir yazılım kuruluşudur. Dijital dünyada inovatif ve müşteri odaklı anlayışı ilke edinen Neocrea, di..