İzmir Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş TanımıZİYLAN GRUP bünyesinde Gaziemir Akçay mağazamız da  görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜR YARDIMCISI aramaktadır. Sorumlu olduğu mağazanın tüm iç ve dış organizasyonunu gerçekleştirmek, tüm çalışanların belirlenen prensiple..

İş TanımıDünya da ilk üçe giren ve İtalya da 120 yıldır kalitesinden ödün vermeyerek, markasını varlığa dönüştüren Lavazza kahve zincirleri, 10 yıldır Türkiye de Lavazza- Best Coffee Shopmarkası ile hızla büyümeye devam etmektedir. 2015 yılı hedefleri..

İş TanımıULUSAL ÖZEL GÜVENLİK BÜNYESİNDE  KARŞIYAKA BÖLGESİNDE İKAMET EDEN GÜVENLİK KİMLİK KARTI OLAN  SÜRESİ GEÇMİŞ İSE YENİLETMİŞ OLAN  ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ LİSE MEZUNU  35 YAŞ ALTI  ERKEK PERSONEL ARANMAKTADIR...

İzmir / Tümü LORİS PARFUM

İş TanımıKozmetik Sektöründe faaliyet gösteren ve 200 e yakın mağazası bulunan firmamızın EGE bölgesinde bulunan mağazalarını geliştirmek, denetlemek, potansiyel il ve ilçelerde yeni mağazaların açılması için çalışamalarda bulunmak.Aranan Nitelikler..

İş Tanımı  Arsis Grup 1984 yılında kurulmuş olup 32 yıldır faaliyetlerini kesintisiz olarak sürdürmektedir. Başta Hollanda ve Almanya olmak üzere sektöründe öncü olan firmaların Türkiye Distribütörü olan firmamız Arsis Grup, ülkemizde elektron..

İzmir / Tümü TAKEV OKULLARI

İş Tanımı2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında TAKEV OKULLARI' nda görevlendirilmek üzere; -Almanca Öğretmeni aranmaktadır.Aranan Nitelikler- Yaşam boyu eğitimin önemine ve gerekliliğine inanan,              ..

İş TanımıZİYLAN GRUP bünyesinde "Sport In Street" yeni açılacak olan İZMİR ÇİĞLİ KİPA mağazasında görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜRÜ aramaktadır. Sorumlu olduğu mağazanın tüm iç ve dış organizasyonunu gerçekleştirmek, tüm çalışanların belirlenen..

İş TanımıZİYLAN GRUP bünyesinde "Sport In Street" yeni açılacak olan İZMİR ÇİĞLİ KİPA mağazasında görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜR YARDIMCISI aramaktadır. Sorumlu olduğu mağazanın tüm iç ve dış organizasyonunu gerçekleştirmek, tüm çalışanların ..

İş TanımıMaksimum hizmet, maksimum kalite ve maksimum verim vizyonuyla kurulan şirket, buhar cihazları ve vana satışlarının yanında mühendislik hizmetleri de sunmaktadır. Uzman mühendis ekibimizle sistemler konusunda proseslere yönelik özel çalışmalar da yapılmaktadır. ..

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; iZMİR ÇİĞLİ KİPA Mağazamızda görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜRÜ aramaktadır. Sorumlu olduğu mağazanın..